Hedef yag yakımı, antreman programımda yanlislik mi var

merhaba arkadaslar
amacım uzun süredir yag yakmak belimi inceltmek istiyorum ama başaramıyorum
1.78 boy 74 kilom var kalori acigini oluşturdum yuksek yag dusuk karb ortalama gunluk 2000 kalori aliyorum ve antreman programimin guncel hali şu şekildedir;
A B olmak uzere 2 farkli programi uyguluyorum
A;
SQUAT 3X8
BENTOVER BARBELL ROW 3X 10 12
SEATED CABLE ROW 3X10 12
BENCH PRESS 3X 10 8
INCHLINE CABLE CHEST FLY 3X12 14
OVERHEAD PRESS 3X10 8
LATERAL RAISE 3X15
BARBELL CURL 3X10 8
SKULLCRUSHERS 3X10 8
B;
LEG PRESS 4X10
DEADLIFT 3X10 8
BARBEL ROW 3X12 10
BENCH PRESS 3X10 8
DECLINE DB.PRESS 3X12 10
OVERHEAD PRESS 3X10 8
LATERAL RAISE 3X15
HUMMER CURL 3X12 10
PUSHDOWN 3X12 10

Haftanin 3 gunu A B A olacak sekilde uyguluyorum 2 off gunde 45 dk 150 155 nabız kardiyo yapıyorum sizce yanlis yaptigim bisey mi var?

Yağ yakımının antrenman tarzına o kadarda bağlı olduğunu düşünmüyorum? Çünkü Definisyon olsun Bulk olsun antrenmanda çoğu kişi değişikliğe gitmiyor.

Ancak daha fazla kalori yakmak adına böyle şiir gibi antrenman programları yerine, yüksek ağırlık kaldırmaya çalışıp fullbody çalışman daha iyi bir karar olacaktır. Kardio olarak bisiklet, koşu bandı yapmak yerine alet gerektirmeyen Crossfit programlarına bakman daha iyi olur.

Ama beslenmede karbonhidrat düşükse ne yüksek ağırlık kaldırabilirsin nede crossfit programlarını yapabilirsin.

Günde 9 hareket biraz fazla sanki yağ yakımı yapıyorsan üstüne kardiyo da yapıyorsundur muhtemelen be n 2 gün yerine 3 güne yayın derim

Günde 9 hareket biraz fazla sanki yağ yakımı yapıyorsan üstüne kardiyo da yapıyorsundur muhtemelen be n 2 gün yerine 3 güne yayın derim
3 gun yapiyorum A B A olacak sekilde, antremandan sonra kardiyo yapmiyorum kardiyoyu off gunlerimde haftada 2 gun olacak şekilde yapiyorum[DOUBLEPOST=1584353959][/DOUBLEPOST]
Yağ yakımının antrenman tarzına o kadarda bağlı olduğunu düşünmüyorum? Çünkü Definisyon olsun Bulk olsun antrenmanda çoğu kişi değişikliğe gitmiyor.

Ancak daha fazla kalori yakmak adına böyle şiir gibi antrenman programları yerine, yüksek ağırlık kaldırmaya çalışıp fullbody çalışman daha iyi bir karar olacaktır. Kardio olarak bisiklet, koşu bandı yapmak yerine alet gerektirmeyen Crossfit programlarına bakman daha iyi olur.

Ama beslenmede karbonhidrat düşükse ne yüksek ağırlık kaldırabilirsin nede crossfit programlarını yapabilirsin.
dusuk karbla formu bozmadan kendimi zorlayabildigim en yuksek agirliklarla fullbody antremani uyguluyorum. siir gibi antreman programi uygulamak yerine fullbody calisman daha iyi bi karar olacaktir derken neyi kastettin anlamadim

Son düzenleme:
3 gun yapiyorum A B A olacak sekilde, antremandan sonra kardiyo yapmiyorum kardiyoyu off gunlerimde haftada 2 gun olacak şekilde yapiyorum[DOUBLEPOST=1584353959][/DOUBLEPOST]
dusuk karbla formu bozmadan kendimi zorlayabildigim en yuksek agirliklarla fullbody antremani uyguluyorum. siir gibi antreman programi uygulamak yerine fullbody calisman daha iyi bi karar olacaktir derken neyi kastettin anlamadim

Sporda büyük bir gelişimin yok anladığım kadarıyla karbonhidrat olmadan kendini zorladığın ağırlıklar yeterli olmayacaktır senin için, daha basit fullbody programına geçmeni şiddetle tavsiye ederim.

Back
Yukarı