Hedeflerim için kızlara yaklaşamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir tabi kardeş herkesin kendi fikridir saygı duyarım.Ama şunu da söyleyeyim benim sana ufak tavsiyemdir sadece yanlış anlama:Hani bu konulara bu kadar kafa yormaktansa bu dünyaya gönderiliş amacını düşün,sorgula,araştır da derim ben.Kendine iyi bak..

Sağol dostum. 9 senedir en cok yaptığım şey o ve inanmıyorum. İnanacak bir neden bulamadık malesef

Ramiz abi gel buyur yiyek ton balıklı pilav lapası küsme bana ramiz abi
IMG-20170823-WA0007.jpeg

Baba nazar değdi antremandan cıktıgımdan beri yatıyorum saat kac oldu 1 gıdım bişi yiyemedim. Vücut iflas etti şimdi ikna etmeye calışıyorum yatma kararı almış
kız pasta veriyor deyince vay be ne hırslı adam diyeti bozmamak için pasta yemiyo diye düşündüm. valla :D :D

Haahhahah süpersin kardeşim

senin pozisyonda çok fedakarlık var ben düşünmem sana başarıkar dilerim. senin yemek yemen canın istediği için değil gerekirse adam tut döve döve yedirsin canın istemediği için yemiyosan kaydını sildir boşuna rezil olma.

https://www.bodyforumtr.com/threads/v-pills-işe-yarar-mı-yada-baska-bıldiginız-kesın-sonuclu-yontemler-varmı.24298/

Bu başlıkta güya 1 aydır spor yapan arkadaşımız 2010 yılında açılan bu başlıkta forumda ender vücutlardan birine sahip olduğunu ve steroid kullandığını yazmış. Yeni mesajları gezerken tesadüf eseri buldum. Bir arkadaşımız başlığa yazmış ve üste çıkmış. Her şey aslında gözümüzün önündeymiş de haberimiz yok Hadi bu yazdıklarını da inkar et bakalım :D

https://www.bodyforumtr.com/threads/v-pills-işe-yarar-mı-yada-baska-bıldiginız-kesın-sonuclu-yontemler-varmı.24298/

Bu başlıkta güya 1 aydır spor yapan arkadaşımız 2010 yılında açılan bu başlıkta forumda ender vücutlardan birine sahip olduğunu ve steroid kullandığını yazmış. Yeni mesajları gezerken tesadüf eseri buldum. Bir arkadaşımız başlığa yazmış ve üste çıkmış. Her şey aslında gözümüzün önündeymiş de haberimiz yok Hadi bu yazdıklarını da inkar et bakalım :D
Knk bende onu diyorum yazılarımı oku

arkadaşa biraz inanır gibi olmuştum ilk 20 günlük paylaşımda ama 10 günden sonra bende anladım 7 yılda steroidle yaptığı vücudu 1 ayda naturel gibi gösterdi ...

Hahaha konu da enteresan... :D

Sporu hayatının merkezine koymak yerine bir hobi olarak yap. Hayatının merkezine koyup her şeyi spor üzerinden değerlendirerek yaşarsan bu hem çok çok zor olur hemde seni oldukça sıkacaktır. Yaşamımızda daima spor olması gerektiğini düşünürsek şuanki planlaman yanlış görünüyor. Önerim sporu biraz geri çekmen ve kendine,kişiliğine yarayacak diğer aktivitelere zaman ayırman. Örneğin bir ilişki gibi. Geri çekmekten bahsettiğim elbette aksatmak değil de günlük 100 liraya ne yiyorsun be birader.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ondan sonra kalkmayınca yok vpills yok bilmem ne. geçmiş olsun bro. artık cennette devam edersin :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı