Hem Power Hem Body Yapmak

TABLODAN FAZLA ANLAŞILMIYOSA BU ŞEKİLDE ANLAŞILIR ŞEKİLDE YÜKLEDİM İNTERNETE :
https://dosya.co/9fy42mjuh7hx/ANRENMAN_PROGRAMIM.txt.html
NOT DEFTERİ OLARAK

Benim body programım var buna deadlift ve squat ekledim power da yapmak istiyorum KENDİMCE Bİ POWERBUILDING ANTRENMANI YAPMAYA ÇALIŞTIM BU ŞEKİLDE POWERBUILDING YAPABİLİRMİYİM
1.GÜN GÖĞÜS | Kol
----------------------------------------------------------------------------------
3 Tane Bench i Yap |Düz bar + Z Bar
Yukarı Kaldırmalı Göğüs Makine |Dumbell Düz
Makina Kelebek |Dumbell Çekiç
|Makine Kol
----------------------------------------------------------------------------------
2.GÜN Sırt | Arka Kol (Triceps)
Ense Çekiş DEADLİFT |Halat
Öne Çekiş |Düz Çekiş
Dar Çekiş |Ters Çekiş
Mide Çekiş |Enseden Çekiş
T Çekiş |Alına Z Bar
3.GÜN Omuz
Yana Açış | Dumbell Sehpa | Bar Ense
Öne Açış | Lad Kaldırış (Yuvarlak Ağırlıklarla) | Makina
Çekiç Açış | Bar Öne |

4.GÜN Bacak
salondaki bacak aletleri ve SQUAT

BU ŞEKİLDE NORMALDE BENCH PRESS 3 TANE BENCH PRESSİ 3 TANE DEDİĞİM İCLİNE BENCH PRESS NORMAL BENCH PRESS BİDE DİĞERİ ANLADINIZ NORMALDE 5X10 YAPIYODUM ŞİMDİ POWER DA OLDUĞU İÇİN 3X10 NORMAL AĞIRLIKLA YAPICAM KAS GELİŞİMİ İÇİN 2X5 DE YÜKSEK AĞIRLIKTA YAPICAM BU ŞEKİLDE BEN HAFTADA 6 GÜN SALONA GDİİYORUM ŞUAN OMUZ SAKATLIĞIM VAR LAKİN DÖNÜNCE BÖYLE DÖNÜŞ YAPMAK İSTİYORUM BU ŞEKİLDE HEM POWER HEM BODY YAPMIŞ OLURMUYUM SONUÇTA 6 GÜN SALONA GİDİYORUM 6 GÜNÜN 5 GÜNÜ DEADLİFT SQUAT VE BENCH PRESS YAPMIŞ OLUCAM BU ŞEKİLDE OLURMU

TABLODAN FAZLA ANLAŞILMIYOSA BU ŞEKİLDE ANLAŞILIR ŞEKİLDE YÜKLEDİM İNTERNETE :
https://dosya.co/9fy42mjuh7hx/ANRENMAN_PROGRAMIM.txt.html
NOT DEFTERİ OLARAK

Son düzenleme:
Şöyle bişi tavsiye edeyim. Madem 6 gün dayanabileceksin ki bence zor, misal ilk göğüs günü 3x10 çalıştıysan ikinci göğüs günü 3-5x5 şeklinde çalış. Yani bir antreman hipertrofi bir gün güç olsun. Bu sistem içinde candito linear programında strength/hypertrophy alternatifine bir bak derim.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bişi tavsiye edeyim. Madem 6 gün dayanabileceksin ki bence zor, misal ilk göğüs günü 3x10 çalıştıysan ikinci göğüs günü 3-5x5 şeklinde çalış. Yani bir antreman hipertrofi bir gün güç olsun. Bu sistem içinde candito linear programında strength/hypertrophy alternatifine bir bak derim.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 ay dır 6 gündür gidiyorum sıkıntı olmuyor zaten eğleniyorum salona gidince rahatlıyorum ben 3x10 kas sonra 2x5 güç için giricem kararımı verdim ginede teşekkürler

tabi omuzum iyileşince :(
Omzunun iyileşmesi, başka sakatlıklar yaşanmaması, antrenmanda iyi performans gösterilebilmesi, kaslara büyümeleri ve gelişmeleri için zaman verilmesi için dinlenmen lazım. Haftada 6 idman yapılır ancak doğru programlama ve o seviyenin sporcuları tarafından yapılır. Bilinçsizce yapılan overtraining hem gelişimi engeller, hem de sakatlıkların önünü açar.

Omzunun iyileşmesi, başka sakatlıklar yaşanmaması, antrenmanda iyi performans gösterilebilmesi, kaslara büyümeleri ve gelişmeleri için zaman verilmesi için dinlenmen lazım. Haftada 6 idman yapılır ancak doğru programlama ve o seviyenin sporcuları tarafından yapılır. Bilinçsizce yapılan overtraining hem gelişimi engeller, hem de sakatlıkların önünü açar.
ben dayanamıyorum bu pazartesi gidip çalışıcam boş barlada olsa çalışıcam iyileşene kadar düşük kiloda tutucam ağırlıkları ve setleri dün salona gittim boş barla bi deneme yaptım çok çok az dı acı bilmiyorum 1 hafta daha mı dinlensem

Back
Yukarı