Henüz çok yeniyim ama hedeflerim büyük

80 kg ve % 4 yag oranlı bır vucuda asla ulasamıcak dedım yoksa 80 ı herkes gorur

%4 ıle 45 cm kola ulasan bırı varsa cıksın ben ulastım ve hıc steroıd alamdım desın

evet baban 41 cm olabılır ama asla %4 degıl yag oranı

defıne olmak farklı bır sey full defınısyon farklı bır sey

Yine aynını yapıyorsun. Babamı hiç görmedin.

Bu ölçüleri, kg ları nasıl hesaplıyorsun ve bu kadar kesin konuşuyorsun?

Var mı bilimsel bir dayanağın? Bu boydaki bir kişi bu kiloya sterodsiz ulaşamaz diye? Eminim Jac Cutler bile senin kadar emin konuşmaz.

Bırakın bu salondaki diğerlerinden iri adamların agresif, soğuk tavır sergileyerek karizma yapma uğraşlarını.

Rakamlar umurumda bile değil. Bu arkadaşın sorduğu soruya böyle sert, sinirli hocaların öğrencilerine ders verir gibi hitabı olan bir cevap doğru değil. Senin yazdığın iletinin yapıcı olduğu iddia bile edilemez.

Son düzenleme:
Bence forumun sorunu: sizin gibi eleştiriyi kişinin savunduğu düşünceye değil, kişinin kendisine saldırı ve eleştiri şekline dönüştüren, kişiselleştirip polemiğe gitmeye hevesli olanlar!!!

Bana da yaptınız aynısını daha önce bir çok başlık da, artık isim yazıp parmakla göstericem sizi dikkatimi çekiyor belirli bir gurup yapıyor bunu!!!

Bilimsel koyuyoruz da noluyor sanki, koyduğumuz bilimsel yazıları okuduğunuz mu var...
Vay quote yapıyorsun, vay sen bilimselmisin, vay sen adammısın...

Hep şahsa saldırı, şahsı eleştirme...
Eleştirileriniz lütfen düşüncelere ve yazılara olsun, şahıslara değil!!!

Babamdan biliyorum. V.G. ci değil. Boyu 170. 41 cm define kolları vardı.

wrestler, hâla babamı görmeden nasıl konuşabiliyorsun demişsin ama kendin söylemişsin. Baban V.G. ci değil. Danny ise define olmak ve full definasyonun aynı şeyler olmadığını söylemiş. Eğerki iddaa ediyorsan babam full definasyonlu ve 41 cm kolu var diye. Babanın amacı ne merak ediyorum. Neden o kadar zahmete giriyor?

Yine aynını yapıyorsun. Babamı hiç görmedin.

Bu ölçüleri, kg ları nasıl hesaplıyorsun ve bu kadar kesin konuşuyorsun?

Var mı bilimsel bir dayanağın? Bu boydaki bir kişi bu kiloya sterodsiz ulaşamaz diye? Eminim Jac Cutler bile senin kadar emin konuşmaz.

Bırakın bu salondaki diğerlerinden iri adamların agresif, soğuk tavır sergileyerek karizma yapma uğraşlarını.

Rakamlar umurumda bile değil. Bu arkadaşın sorduğu soruya böyle sert, sinirli hocaların öğrencilerine ders verir gibi hitabı olan bir cevap doğru değil. Senin yazdığın iletinin yapıcı olduğu iddia bile edilemez.

Wrestler biz arkadaşımızın kötülüğünü istemiyoruz ki aksine ona yardım

ediyoruz çünkü çok iddialı biri ve hedefleri çok büyük ve hedeflerine ulaşacağını

düşünüyor ama bırak supplamenti steroid bile kullanmayacağım diyor yahu

steroid bile kullansa olamayacağı biri gibi olmak için çalışsa, ve istediği sonucu

alamayınca niye bb yapmaya devam etsin ,hedeflerini gerçekleştiremicek çünkü

,işte o yüzden bizde bu işin ne kadar zor olduğunu göstermeye çalışıyoruz

hayal kırıklığına uğramasın diye yani ,anlıyormusun dostum

Wrestler biz arkadaşımızın kötülüğünü istemiyoruz ki aksine ona yardım

ediyoruz çünkü çok iddialı biri ve hedefleri çok büyük ve hedeflerine ulaşacağını

düşünüyor ama bırak supplamenti steroid bile kullanmayacağım diyor yahu

steroid bile kullansa olamayacağı biri gibi olmak için çalışsa, ve istediği sonucu

alamayınca niye bb yapmaya devam etsin ,hedeflerini gerçekleştiremicek çünkü

,işte o yüzden bizde bu işin ne kadar zor olduğunu göstermeye çalışıyoruz

hayal kırıklığına uğramasın diye yani ,anlıyormusun dostum

Orada bir anlatım bozukluğu mu var? Yoksa bilerek mi dedin?

peki organik olarak bi vücut yaparsam en fazla ne kadar olur? streoid supp suz? foto paylasabilirmisiniz zahmet olmazsa ve mümkünse

yazmım dıyorum ama yazmadan duramıyorum

ya kardesım bana ozelden sordun cevapladım angryhuna sordun cevapladı

forumu oku ıste

organık ne ya

organıkmı belsencen bumu yanı orgoenık vucut

supplementler saglık ıcın zararlı degıldır dıyoruz sen hala organık dıyosun

hayal ettıgın vcuda steroıdsız asla ulasamıcaksın bukadar basıt

degıl 10 yıl 30 yıl duznelı beslensen antrenmanda lıflerını koparsan tendonlarını kemıkten ayrcak kadar sert antrenman yapsan yınede olamıcaksın

bu kadar basıt

kım nerden bılsın nasıl olur senın vucudun

calıs ıste ne oluosa odur

sen ne sanıosun kolaymı bu spor

bız nelerle ugrasıyoruz gunde kac ogun duzenlı yemek yıyoruz sen hala organıkmıs bılmem neymıs anlatıosun

forumu oku ogen ısıne gelıosa . kımse sana buda sacma sorularına cevap vermek zounda degıl

hersey mevcut forumda

Burada kimsenin kişiliği beni ilgilendirmez.

Bu konuda beni ilgilendiren dannyboy un yeni başlayan ve birşey bilmeyen birine ters cevaplar yazıp, belkide bu cevaplarıyla kişinin spor hayatına başlamadan bitmesine sebep olma ihtimali.

Zeuss;

Ben tüm iletilerimi atmadan önce 1-2 kere okurum. Acaba yanlış yazdım mı, yanlış anlaşılabilecek birşey var mı diye. Ve neredeyse her cümlede bence, öyle düşünüyorum vb. tarzı kelimeler kullanırım, çok emin olsam bile. Kimseyi yanlış yönlendirip, yanlış şeyler yapmasına sebep olmak istemem. Kişi benim düşüncem olduğunu bilsin, fikir süzgecinden geçirsin, aklına yatarsa yapsın...

Senin dediğin gibi saldırı amacıyla attığım bir tane iletimi buraya yazar mısın? Biri senin gibi düşünmediğini belirttiğinde canın buna çok sıkılıyor ve saldırı şeklinde yorumluyorsan o ayrı.

Adam mısın vs. gibi şeylerin söylendiğine dair birşeyler yazmışsın. Ve bana cevap olarak yazmışsın. Bu tarz bir üslüp ve bu gibi kelimeler kullanmadım. Bunu yazdığında wrestler böyle birşey yazmış gibi düşünenler olabilir. Bunu yazmaya hakkın yok. Birşey yazmadan önce iyi düşün. Kaldı ki yazdıklarım seninle ilgili değildi. Sendeki bu tavır niye?

Ben polemikten kaçınmak için karşı fikirde olduğum halde agresif tavır sergileyen, bilinçsiz üyelere cevap bile yazmıyorum. Fakat biliçli ve olgun sandığım birkaç kişide yanılmışım, itiraf edeyim.

Ama bu başlıktaki olay çok farklı... Kimse salonda kaslarının ölçüsüne, burada tecrübe puanına güvenip agresiflik yapmamalı.

Son düzenleme:
peki organik olarak bi vücut yaparsam en fazla ne kadar olur? streoid supp suz? foto paylasabilirmisiniz zahmet olmazsa ve mümkünse

ya arkadaşım danny onu lafın gelişi söylüyor mübalağa yapıyor yane ,hane

Supplement kullanmanın zararlı olabileceğini düşününmen için köy domatesi ,

salatalığı yiyen hiç mayonez çikolata kızartma fastfood tüketmeyen

bir insan olmalısın demek istiyor. eminim protein tozu çikolata,fastfood tan

daha zararsızdır

Senin Organik Sanıpta Yediğin Gıdaların ( Eğer Köyde Yaşayıp Kendin Üretmiyorsan ) Hepsinde Zararlı Maddeler Var. Bu Konuyu Açmadan Önce Bi Araştırsaydın Keşke Supplement Nedir İçinde Ne Var Ne İşe Yarar Diye.

Back
Yukarı