• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hepinize Selamlar

ozur dılerım ama ben kollarının 44.5 cm olduguna ınanmıyorum hıcbı gucte ınandıramaz..
44.5 kol denildiginde aklınıza parçalı 44.5 kol gelmesin arkadaslar...44.5 kol ölçüsü güzel bir ölçü ama yag oranı daha yüksekse o ölçüye ulaşmak hiçte zor değil aslında...zaten duruşuna bakıldıgında soğuk 43 cmkol olabilr...bana normal geldi...vücuduna gel,nce, ilk önce kılları al derim, sırtın güzel, tricepsler eksik duruyor ve kollarında anlayamadıgım bir eksiklik var...sanki preacher curl hiç yapmıyormuşsun gibi geldi bana...o hareketi ekle derim programına, bicepslerinde düzelme yaşarsın...triceps içinde bol bol benhc dips yap derim.....kolay gelsin....

dikkate alıcam D.Wolf sağolasın ya bide bu konuya nasıl resim ekleyecem kusura bakmayın

tamam buldum buda bugün kılları kesmedim yarın keserim burda göğüsler biraz daha belli herhalde

bunlarıda biraz önce çektim bicep çalışmadan çekilmiş fotoğraflar gerçi tam belli değil ama elimden bu gelir

bunlarda bu akşam çekildi

Eklentiler

• Fotoğraf-0004.jpg
    Fotoğraf-0004.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 439
  • Fotoğraf-0003.jpg
    Fotoğraf-0003.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 437
  • Fotoğraf-0005.jpg
    Fotoğraf-0005.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 426
  • Fotoğraf-0006.jpg
    Fotoğraf-0006.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 453
  • Fotoğraf-0007.jpg
    Fotoğraf-0007.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 475
  • Fotoğraf-0008.jpg
    Fotoğraf-0008.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 461
  • Fotoğraf-0020.jpg
    Fotoğraf-0020.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 440
  • Fotoğraf-0019.jpg
    Fotoğraf-0019.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 445
  • Fotoğraf-0017.jpg
    Fotoğraf-0017.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 460
Son düzenleyen: Moderatör:
Evde Göğüsle ilgili en başta yumrukla şınav çekerim
bunu 4 kere maksimum yaparım
sonra eller açık dar tutuş eller birbirine neredeyse değecek şekilde gene 4 kere maksimum yapabildiğim
sonra bir taburenin üstüne yatıp (ince ve uzun bir tabure) dumbell fly yaparım 4kere 14, bende 22,5 luk dumbellar var (sayısı sana kalmış)
son harekette sırtını 60 derecelik bir açıyla biryere dayarsın arkana destekleyecek düz birşey koyarsın; ben bunu sert, uzun bir kartonla yapıyorum, üst göğüs için incline fly, herhalde adı bu değil ama bilmediğimden böle diyorum 4 kere 14 yaparım göğüsü bitiririm hafta genelde 2 kere çalışırım göğüsü valla beni en iyi evde tatmin eden bu oldu

• Like
Reactions: KD
bugünkü fotolar bunlar son olsun artıkweightlifter

Eklentiler

• Fotoğraf-0034.jpg
    Fotoğraf-0034.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 476
  • Fotoğraf-0036.jpg
    Fotoğraf-0036.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 441
  • Fotoğraf-0037.jpg
    Fotoğraf-0037.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 439
Evde Göğüsle ilgili en başta yumrukla şınav çekerim
bunu 4 kere maksimum yaparım
sonra eller açık dar tutuş eller birbirine neredeyse değecek şekilde gene 4 kere maksimum yapabildiğim
sonra bir taburenin üstüne yatıp (ince ve uzun bir tabure) dumbell fly yaparım 4kere 14, bende 22,5 luk dumbellar var (sayısı sana kalmış)
son harekette sırtını 60 derecelik bir açıyla biryere dayarsın arkana destekleyecek düz birşey koyarsın; ben bunu sert, uzun bir kartonla yapıyorum, üst göğüs için incline fly, herhalde adı bu değil ama bilmediğimden böle diyorum 4 kere 14 yaparım göğüsü bitiririm hafta genelde 2 kere çalışırım göğüsü valla beni en iyi evde tatmin eden bu oldu

cok tesekkur ediyorum.. hemen hemen benim yaptigim hareketlerin aynisi. evde, goguste en iyi verim alinabilecek hareket dumbell flydir bence.. bu da sizin resminizde ortada zaten.
bir tavsiyede bulunmak istiyorum, sirt cantasina plak veya herhangi bir agirlik koyup ya da sirtiniza 10 kiloluk bir cuval koyup sinav cekmek cok daha iyi gelisim sagliyacaktir.. iyi aksamlar thums:

muratonturk, bendeki kapı barfiksi dunlop 95kg lik bir arkadaşı rahat taşıdı hem ucuz hem kaliteli sana ondan öneririm
ayrıca sırtımın iyi olmasının nedeni her boş zamanımda barfiks çekmemdir herhalde

95kg'yu bendeki selex de rahat taşıyor.. markayı karalamak gibi olmasın ben 106kg'yum :) sen de ağır görünüyorsun ondan seninkinin markasını sordum. yine de sağol güzel kardeşim yüreğin de güzelmiş senin. yolun açık olsun..

evde yapılabilecek en iyi vucutlardan birini yapmışsın.bence bu vucudu spor merkezlerinde yapamayanlar oldukça fazla sayıd****endinle gurur duyabilirsin.omuz başlarına yüklenmeni öneririm.son resimlerinde diğerlerine göre oldukça yağ oranın düşük çıkmış.bence diğer resimlerinde fotograf makinesinin azizliğine uğramışsın.bicepslerde dış kısma ağırlık vermenide isterim.

Sağolun mesajlarınız için; teşekkür ederim bu güzel sözler nedeniyle muratonturk, guardbody dikkatini çektiyse soldaki bicepsim sağa göre biraz daha dışa doğru gelişmiş. Bunu bende düzeltmek için çok uğraştım ama bunun için tam olarak evde hangi hareketleri yapacağımı bilmiyorum

evde yeteri kadar idman yaptıgın zaten tartısılmaz bir gercek.eksiklik belki konsantrasyondan kaynaklı olabilir.mesela hangi hareketi çalışırsan çalış direk karşıya bak.kafanı sağa veya sola çevirip çalışmanı seyretme.kolları bilekten dışa dogru çevirmende bu orantısızlığın zamanla giderilmesinde etken olacaktır.

guardbody, dediklerini yaparım herhalde sorun bu olsa gerek çünkü yaptığım hareketler literatürde olan hareketler bicep çalışırken veya başka bölge; genelde bilgisayarın yanında olduğum için dikkatim bilgisayara dönük oluyor bundandır sağolasın

guardbody, dediklerini yaparım herhalde sorun bu olsa gerek çünkü yaptığım hareketler literatürde olan hareketler bicep çalışırken veya başka bölge; genelde bilgisayarın yanında olduğum için dikkatim bilgisayara dönük oluyor bundandır sağolasın

anladık bu spora gereken ilgiyi vermeden güzel bir vücut yapmışsın ama en azından antrenman esnasında bilgisayar basından ayrıl :D

Back
Yukarı