Arkadaşlar spor akademisi bölümüne hazırlanıyorum günde sabah ve akşam olmak üzere 2 antreman yapıyoruz; ama bende her antreman öncesi bir halsizlik var bu olay antreman içindede geçerli,diyelim 20 tur koşu yapacağız ilk turta gücüm bitti daha koşamazsın diyiyorum kendi kendime ama 20 turuda bitiriyorum bu olay 20 turdada aynı şekilde devam ediyor.(Hiçbir turu rahat atamıyorum).Bunun yanında antreman içinde beynim sanki uyku modunda nasıl anlatsam açık değil sanki,kendime gelemiyorum seri olamıyorum çünkü gözler açık ama sanki beyin uyuyor umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.Günde en az 5.30 saat uyuyorum antremanlar arasında da 1 veya 2 saat uyuyorum.Acaba creatine ve amino acid kullanıyorum bunlardan olma iktimali var mı.1.5 ay oldu antremanlar başlayalı ama inanılmaz bir isteksizlik var yani şöyle doya doya bir antreman yapamadım sanki vucudum bir antreman içinde kendini bırakacakmış gibi geliyor.Çok canımı sıkıyor bu olay çözümde bulamadım istediğim gibi güç basamıyorum antremanlarda.Dinlenme işini oysa çok iyi yapıyorum.Bu iş öyle garip bir işki bu başlığı açarken ve bu yazıları yazarken bile sanki kendimde değilim gibi o kadar değişik bir şey.
Son düzenleme: