Herbalife Formul 1 Sport proteşn tozu

ağırlık çalışman mutlaka daha faydalı olucaktır, standart bir fullbody programı uygularsın haftada 2 3 gün geri kalan günlerde kardiyona devam edersin 2 si aynı anda rahatlıkla yürür zaten, bu sırada da yağ yakarken biraz biraz güçlenirsin ve ağırlık çalışmaya başladığın için ilk sene boyunca azda olsa yağ yakmana rağmen kas kazanma ihtimalinde var

Peki whey kullanmama gerek var mı ilk sene düzenli beslenıyorum zaten ama yeteri kadar protein alıyor muyum bilmiyorum sabah 3 yumurta 100 gram lor peynir ara öğün 3 yumurta 2si beyaz 1i sarı öglen tavuk bazen kabak fasulye diyet yemekleri işte ara öğünleri dahi uyguluyorum buna ragmen protein eksiğim olur mu acaba

Eki Görüntüle 50777 Eki Görüntüle 50775 Eki Görüntüle 50776

Maalesef ki 95 kiloyken zayıflamaya umudumda hırsımda yoktu ancak bu fotoğrafları buldum son ikisi 90-95 kilolardayken tamamen çıplak olansa yeni halim sağol yardımcı olduğun için ek olarak bir şey sormak istiyorum o çıplak halimde ki fotoğrağa bakarak sence fitnessa gitmem normal mi yoksa fitnessı bırakıp yağ yakmaya devam mı etmeliyim yol gösterirsen mutlu olurum
ağırlık çalışmaları yap. fitness veya yağ yakma olayına girişme. supplement olayına girişme hemen biraz zaman geçsin. öğün yerine geçen bir şey tüketme. çevrende de kim satıyorsa o zamazingoları söyle onlara insanların metabolizmalarını sağlıklarını bozmasınlar 3-5 kuruş için.

ağırlık çalışmaları yap. fitness veya yağ yakma olayına girişme. supplement olayına girişme hemen biraz zaman geçsin. öğün yerine geçen bir şey tüketme. çevrende de kim satıyorsa o zamazingoları söyle onlara insanların metabolizmalarını sağlıklarını bozmasınlar 3-5 kuruş için.

Hocanın programını yapıyorum 1. Gün gögüs ön kol 2.gün sırt arka kol kas 3. Gün bacak uygun mudur

Back
Yukarı