Hergün FullBody Yapmak Sakıncalı mı?

Merhaba Abilerim Kardeşlerim Ben 14 Yaşımdayım Ve Spora Başladım 3.Haftaya Girdim Hergün FullBody Yapıyorum Ve Aynı Hareketler Sizlere İki Sorum Olacak
1-Hergün FB yapmak Sakıncalı mı?
2-Hep Aynı Hareketleri Yapıyorum Değiştirmesem Sıkıntı Olurmu
Teşekkürler.

Sakıncalı olmadığını da söyleyen var ama her gün o kadar kası nasıl besliceksin öle bi problem var çok aşırı protein ve vücudun bu proteini sentezlemesi lazım
Yani bence değiştir programını :d vücudunu şaşırt daha etkili olur FB yeni başlayanların adaptasyon döneminde yaptığında iyi olabiliyo ama sürekli sakıncalı olabilir.

Merhaba Abilerim Kardeşlerim Ben 14 Yaşımdayım Ve Spora Başladım 3.Haftaya Girdim Hergün FullBody Yapıyorum Ve Aynı Hareketler Sizlere İki Sorum Olacak
1-Hergün FB yapmak Sakıncalı mı?
2-Hep Aynı Hareketleri Yapıyorum Değiştirmesem Sıkıntı Olurmu
Teşekkürler.
Sinir sistemini aşırı zorlarsın belki şimdi olmaz ama ilerleyen dönemde ciddi sıkıntı yaşarsın. Haftada 3 güne indirmen daha iyi olur. 1 gün çalış 1 gün dinlen şeklinde.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spora yeni baslayan biri icin birgun FB diger gun dinlenme seklinde yapilir eger hergun yaparsan vucudu o kadar besleyemeyecegin icin olan kasida yipratirsin.. her gun salona gidebiliyorsan veya gitmek istiyorsan split e donmeni tavsiye ederim

Back
Yukarı