ben mayıs 24de 91.5 kiloydum şuan bu tarih itibariyle 79 kiloyum 
tabi ki başarırsın..yeter ki iste..azim ve istek ..1 ay sonra vücudun alışıyormiden küçülüyor istesende yiyemiyorsun..haftada 6 gün ortalama 3 saat sporla yaptım bunu..ilk başlarda diyette zorlandım ama şimdi hiç aç kalmadığımı aslında nasıl o kadar pizza hamburger yediğimi düşünüp gülüyorum
hala fazla yağlarım var ama dışardan bakınca 79 değilde 70 gibi duruyor sıkılaşıyorsun sporla sarkmalar gidiyor..mutlu oluyorsun..zaten spor endorfin mutluluk hormonu salgılatıyor..ben ayrıca çok agresif keskin biriydim artık yüzüm gülüyor başka biri oldum sanki.. Sende başarabilirsin..sadece iste..motivasyon çok önemli kendini mutlu et aynalardan korkma geç aynanın karşısına ben zayıflayacağım de yeter ki her gün ..

tabi ki başarırsın..yeter ki iste..azim ve istek ..1 ay sonra vücudun alışıyormiden küçülüyor istesende yiyemiyorsun..haftada 6 gün ortalama 3 saat sporla yaptım bunu..ilk başlarda diyette zorlandım ama şimdi hiç aç kalmadığımı aslında nasıl o kadar pizza hamburger yediğimi düşünüp gülüyorum