Herkeze merhaba hacimle alakalı

2 senedir vücut geliştirme sporunu yapıyorum ama 5 ay kadar bi ara verdim tekrar başlayacağım yarın nasipse.
bulunduğum yerdeki spor salonunda ki hocamız birşeyden çakmıyor zaten ufak tefek cılız bişey.
bana hacim programı yazabilirmisiniz arkadaşlarbeslenmem çok iyidir ve eski programlarımı yapmakta istemiyorum.

Ufak tefek cılız biri olunca Trainer olamıyor ama büyük devasa biri olunca çok bildiği bu işlerden anladığı anlamına geliyor değil mi :)

evet öyleee:) zaten bilse kendi yaparmış
bende ufak tefek kendi çapımda program yapabilirim ama ne kadar profosynel olur tartışılır burda yılların deneyimleri var o yüzden istedim

Basliginiz tasindi, baslik acarken lütfen biraz daha dikkatli olalim.

gerçekten bilmiyor bilse keşkede yazsa güzel bir program despo hocam kusura bakma başlık taşınmış arkadaşlar nasıl bir program tavsiye edersinizz?

birde şunu sorucam setlerin sonunda artık o kaldıramama durumu olur ya kaslar yanar kan dolar patlamak üzeredir onumu tavsiye edersiniz yoksa o duruma gelmeden önce bırakmayımı ağırlığı

limitleri zorlamak hacim icin daha iyidir.
az calis, agir calis, iyi beslen hayvan gibi ye
sakatlanma kendine dikkat et hadi allaha emanet ol

arkadası klasik programalar bi işe yaramaz senin vücut yapına göre bir program yazılması gerekir KD nin dedikleri tamamiyle doru kütle için ağır çalışmak kasları geliştirmek içinde hem ağır çalışıp hemde cok iyi beslenmek gerekir iilada program istiyorsan şu anda çalıştığın programdaki hakeretleri 3x8tekrar olacak şekilde ayarla iyi idmanlar

madem program yazılmasını istiyorsun ve 2 senedir vg yapıyorsun programın vücuda göre yazıldığınında farkında olmalısın.
Ayrıca 5 ay ara vermişsin sen önce adaptasyon programı uygula.
Daha sonra hocanla beraber ve forumumuzunda katkılarıyla program alırsınız.

Back
Yukarı