Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
degerli hocalarım ve arkadaşlarım benım sorunum var sizlerle paylaşmak ıstedım..2008 senesınde yaklasık 1 yıl bu sporu yaptm cesıtlı nedenlerden dolayı bıraktım.1 hafta once tekrar basladım evıme yakın bır spor salonuna gıdıyorum..hocam hemen hemen bıldıgım hareketlerı yazdı bunlarda sorun yok yalnız bacak ve kanat yazmıyor bıldıgım kadarıyla bunlar buyuk kas grupları bunlarsız ust de gelısmez dogru durust hocaya soledıımde once ust yap bacak halledersn sora kanatıda 1 2 ay sora yazarz dedı..benm dusuncem benm hızlı gelsmeme yardmcı olmak ıstemıor tamamen kar amaclı benı orda tutmaya calısıyor sızler ne dersınız...
O salona gitme bir daha.
Görende kolay bir şey sanıyor daha sonra yaparız hesabı iyide o kısımlar antrenman görmediyse bu dahada uzun sürecek tamamen kar amaçlı ve vücut geliştirme böyle şurayı çalıştırmıcam ben sadece burayı yapcam veya sonra yaparım olmaz orantılı gitmelidir.
Kusura bakma ama ondan hoca olmaz bu programlada vücüt olmaz herkesin dediği gibi başka salona yazıl 1 ay bittikten sonra hiç olamzsa barfiks ekle programa bacakta çalış temel hareketleri bacak sonra çalıştır ne demek üst vücütla alt vucut zaten baglantılı
Nasıl seni orda tutmaya çalışıyor? 1 ayda cutler olup kaçacağından mı korkuyor?
Ne yapacağını biliyorsun, kendin sıkı bir program çıkartabilirsin tabikide, göz ardı et o şahsı.
tmamen tıcarı amaclı ya bacak calıssam 10 dakıka daa orda dururum kalabalık yaratırım..veya bacak calıssam daha hızlı gelısırım 1 yıl da yapacagım vucudu 10 ayda yapar gıderım dıe korkuyor adam heralde ki ben uzuuun seneler bırakmamaya calısacagım artık bunu ona anlatmam lazım yada papazz olacaz gıbı....sagolun onerılerınız ıcın ben makıneyle yapılan 3 tane bacak hareketı ekleyıp bırde lat pull down dı galıba bırde barfıx ekler gecerım 1 ay sora baska salona...burası evıme 2 dakıka yakınlıkta cok pratık oluyordu aslında ama yapacak bırsey yok bunlar 2. 3. programı da yapamazlar emınım....
Bana sorarsan bu konuyu hocanla tekrar konuş eğer yine ısrarcı olursa bir ay sabret ( Elbette bacak hareketlerini yaparak bir ayı geçir boşa gitmesin,yani hocanı takma) daha sonra iyi bir spor salonuna yazıl...