Homemade sistemler(kendi yaptığın bodybuilding sistemleri)

Bende evin bodrumunda yapıyorum herkesin odası var bodrumda orda yapıyorumda üst katta oturan komşu var tavana bende yaptıramam. Bu ayaklı tarzı olanlar var hem pulldown hemde pushdown yapabiliyosn

http://www.hepsiburada.com/liste/vo...x?productId=spor1vtkasldlat&categoryId=355454
şunun gibi bişey. Bundan yaptırılabilirde ölçüleri hakkında bilgim yok ayrıca şey düşünüyorum mesela bunun bench sehpalarıyla birleşik olanları var. Ben ayrı yaptırsam bunu benim bench sehpasının kol apartı takılan kısmına taktırsam diye düşündüm delta ds 8500 sehpam. Varmı öyle bişey yaptıran acaba ?
Ben kendi denediğim şeyi söyleyeyim sana evde kapı barfiksim vardı yaklaşık 3,5 metrelik bir zincir aldım nalburlarda elektrikçilerde satılıyo zaten daha sonra o zinciri barfiks demirinin diğer tarafından sallandırdım arkada kalan zincirinin ucunu bir dambıl a bağladım bu şekilde pushdown hareketi veya pulldown hareketini yapabiliyorsun tabi ne kadar sağlıklı olur senin için bilemem yinede aklında kalsın ;)

Bende evin bodrumunda yapıyorum herkesin odası var bodrumda orda yapıyorumda üst katta oturan komşu var tavana bende yaptıramam. Bu ayaklı tarzı olanlar var hem pulldown hemde pushdown yapabiliyosn

https://www.hepsiburada.com/liste/v...x?productId=spor1vtkasldlat&categoryId=355454
şunun gibi bişey. Bundan yaptırılabilirde ölçüleri hakkında bilgim yok ayrıca şey düşünüyorum mesela bunun bench sehpalarıyla birleşik olanları var. Ben ayrı yaptırsam bunu benim bench sehpasının kol apartı takılan kısmına taktırsam diye düşündüm delta ds 8500 sehpam. Varmı öyle bişey yaptıran acaba ?

Daha önce @requ. ve senle konuşmuştuk bu konuyu hala o düzende gidiyor bendeki alet, tıngır mıngır ama daha dağılmadı, alt kısma koçtaştan aldığım iki köşe profil ve bir rulmanlı makara ile rowin kısmı yaptım, en alt kısmada kesik 120lik rowing için barı ayak dayama yeri olarak yaptım. Gövde voitin dandik gövdesi, seatin gövdeye saplama için 1cm 4 köşeden şişirdim.
nkavzl.jpg
[DOUBLEPOST=1423259802][/DOUBLEPOST]Çok saçma göründüğünü biliyorum ama başka çarem yoktu, bu arada üstteki barı çıkartıp ek kablo takarak rowing kısmını yapıyorum. Fotoda o ek kablo yok, alt taraftaki parçayı da bench press vs. Hareketlerde çıkartıyorum, 90 kga kadar sorunsuz çekiş yapıyorum, ancak alt kısımdaki makarayı tutan profilin sağ sol dengesi bozuk kendini yiyor o yüzden, üstteki de berbat durumda. İyi bir yere yaptırsak güzel olurdu ama yok işte :)

@ertugrula Enfes olmuş tam DIY konsepti helal. Hocam bu bara tırtık açmak için neler yapabiliriz, bende set heavy grips el yayı var, hepsi güzel (sağdaki) ama 113kg basınçlı olanın (soldaki) tırtıkları çok zayıf, o yüzden acayip kayıyor, tutmak mümkün değil, onun dişlerini kalınlaştırmam lazım. Çift taraflı vs. yapıştırdım, çok kısa ömürlü oldu, ne tavsiye edersiniz?

Eki Görüntüle 30974

elektrikçilerde daralan makoron var onun kalınından al işine yarayacaktır

Başlıkta hiç yazan eden yok, bitti mi projeler? Ölçü soran arkadaşlar, benim sistemi mi kastediyorsunuz? yoksa ertugrulanınkini mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba hocam . bende evime triceps pushdown ve latpulldown yapmaya karar verdim. biraz yardımınız lazım eğer müsait bi vaktiniz olursa bilgi amaçlı , tavana 8 çelik dübel ile sabit bi barfiks demirim var tam ortasına ray makarası veya bi tekerlek koymayı düşünüyorum sabitliyerek , 2 .7 metre çelik halat sapanlı ve cilipsleri ile alıcagım pulldown demiri yok elimde onun yerine 27mm lik bi halat alıp triceps rope yapıcam çok tutmaz oda :D internette videolarda gördüm baya kolay yapılıabiliyormuş sizin agırlıkları koydugunuz sistemi nasıl yaptınız acaba boru şeklinde clipsle baglayıp tele geçirmişssiniz valla süper olmuş biraz yardımcı olurmusunuz bu konuda

Şu squat rack'lerden birini nekadara yaptırabiliriz arkadaşlar?
Hem bench press hem de squat için kullanacağım.

f623299062849d79918cb5cd17f35237.jpg
2c578491b0f5293255a2ba635ff99d4a.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@afka9 hocam hakikaten güzel bir setup olmuş, racki nereden aldınız @shappy nin racklerine benziyor.

Aynen shappy hocadan aldım. Bench ile dips sehpasini da pasific den. Teşekkürler hocam baya emek verdim satmaya kıyamam bundan sonra sanirim :) :D siz de bayadır forumdan uzak kalmistiniz bu homegym sayfasi öksüz kalmıştı uzun süre :)

Shappy hoca nin rackını baya yerde görüyorum. Su spor salonun da ondan var galiba

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1498062072][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz.
IMG_20170616_160724173.jpg
IMG_20170616_160652258.jpg
IMG_20170616_160729801.jpg

Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1498062072][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 46591 Eki Görüntüle 46592 Eki Görüntüle 46593

Hocam shappy den aldınız sizde rack i değil mi ? Ayni ölçülerde ise onu sizden alabilirim yedekte durmasi için. Kaç tl ye verirsiniz[DOUBLEPOST=1498203838][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz.[DOUBLEPOST=1498062072][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar ilgilenen olursa kafesimin cabble aparatını bir uzun bir kısa aparatı ile satmak istiyorum. Ürün oldukça sağlam ve kullanışlı Dap aldığım için elden çıkarıyorum. Demirciden Tavan için ufak bir profil yaptırarak sabitleyebilirsiniz. Eki Görüntüle 46591 Eki Görüntüle 46592 Eki Görüntüle 46593

Hocam shappy den aldınız sizde rack i değil mi ? Ayni ölçülerde ise onu sizden alabilirim yedekte durmasi için. Kaç tl ye verirsiniz?

Hocam shappy den aldınız sizde rack i değil mi ? Ayni ölçülerde ise onu sizden alabilirim yedekte durmasi için. Kaç tl ye verirsiniz[DOUBLEPOST=1498203838][/DOUBLEPOST]

Hocam shappy den aldınız sizde rack i değil mi ? Ayni ölçülerde ise onu sizden alabilirim yedekte durmasi için. Kaç tl ye verirsiniz?
60x60 ölçüsünde ancak 200 liraya sattım.

Back
Yukarı