Hugh Jackmanın vücudu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diego7

Üye
arkadaşlar hayran olduğum vücut bu :) sizce hugh jackmanın vücuduna benzer bir vücuda sahip olmak için özellikle hangi harektleri yapmalıyız,yani resimlere baktığınızda daha çok hangi hareketlere yönelmiş gibi duruyor
ne yazık ki sırt fotolarını bulamadım.
bu adam smokin giydinde öyle bir oturuyor ki vücuduna,offf :) Prestij i izleyenler bilir
http://munfitnessblog.com/how-to-build-body-like-hugh-jackman/
burada uygulamış olduğu antrenman programı var ama çeviremedim,ingilizceden anlayan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

Eklentiler

• hugh_jackman_022408_12-thumb.jpg
    hugh_jackman_022408_12-thumb.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 1.643
  • hugh_jackman.jpg
    hugh_jackman.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 1.379
  • hugh-jackman-14oct08-nc-thumb.jpg
    hugh-jackman-14oct08-nc-thumb.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 2.881
herkesin anatomisi farklı kim nasıl calısırsa calıssın baskasına benzeyemez kişi kendidir kendisi baska biridir genleri baskadır simetrisi baskadır o yüzden sen çalıs nasıl hacimlenirsen öyle olursun değişemezsin

>>> Anladığım Kadarıyla Haftada 5 kez 1 ile 2 saat arasında çalıştığını 20 dakika kadar Kardio yaptığını yazıyor... Ayrıca antrenörü 1 günde tüketeceği tek karbon hidratın çeyrek ekmekten oluştuğunu söylemiş... Haftada 1 gün de Thai Chi Yapmış... Bir çeşit yoga sanırım. Geleneksel hareketlerden Ayrılmadığı Ağırlıklı olarak bench-Press Squat barbell lunge leg press yapıyormuş... Antremanlara saat 4 de başladığı günde en aşşağı 7 saat uyuduğu yazıyo... Genel olarak bootcamp yani askeri eğitim spor hareketleri tarzında çalışmış... Asıl istediği Vücud Bulk ve büyük bir vucud değil atletick ve esnek bir vücudmuş... Antreman sonunda filim çekimleri öncesinde 315 pound ile squat ve Bench-Press yapar hale gelmiş... Ben bunları Çıkartabildim dostum... :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:14 ----------

>>> Ayrıca ek Olarak Gündelik yediği yiyeceğin 1000 calori fazlasını alıyormuş Günde 6 ile 7 öğün besleniyormuş... Antremanı Gerçekten Çok Ağır sabahın 4 ünde Antremanı Başlıyormuş Öğlen Tavuk gögsü ve yumurta yediği ortalama 3 saatde 1 protein ağırlıklı beslendiğikarbon hidratı düşük protein değeri yüksek bir diyet takip ettiği de yazıyor :)

X-men 4'deki sahneleri müthiş. Unutmazsam evde filmden sahneler çıkartıp resimleri koyarım. T-shirt'le süper duruyor.

>>> Evet Gerçekten Çok Şahane 1 Vücudu var... Ama O Damarların öyle görünmesi için oynanmış gibime geliyor çünkü Çok Şahane 1 definisyon çıkartsakta Öyle gözükmez Tahminim damarlarımız :D

herkesin anatomisi farklı kim nasıl calısırsa calıssın baskasına benzeyemez kişi kendidir kendisi baska biridir genleri baskadır simetrisi baskadır o yüzden sen çalıs nasıl hacimlenirsen öyle olursun değişemezsin
bunları ben de biliyorum da en azından tıpa tıp olmasa bile biraz bi benzerini inşa edebiliriz :)

boyu da 188cm, kilosu kaç acaba? yaşı da 30 üstü bu adamın diye biliyorum ben... ancak gerçekten klas... göğüs ölçüsü rahat 110cm vardır herhalde, omuzları da vardır bir 125-130cm arası... gerçekten antreman hareketleri ve beslenme şeklini öğrensek baya işe yarar... gerçi arkadaşımız güzel biçimde yazmış antremanı sabah 4 te başlıyor filan diye...

Jason STATHAM'ın vücuduna hayranım bende gerçekten tek hedefim onun yanına bir yere yaklaşabilmek vücud olarak.

ben de bu adamın vücuduna hayranım. özellikle filmlerinde filan acaip gösterişli duruyo.

çalışmalarını iki aşamada yürüttüğü yazıyor. birinci aşamada, hareketi yaparken pozitif yönde 1 saniye negatif yönde 3 saniye harcadığı yazıyor. ikinci aşamada ise hareketi yaparken, kaldırırken veya indirirkenki süresine değil yalnızca kaldırabilidiği maksimum ağırlığa odaklanarak yaptığı söyleniyor.

haftada 5 kere 1-2 saat arası antrenman yaptığı, her bir aşamanın da kas gelişimine bağlı olarak 6-12 hafta arası sürdüğü yazıyor. 6 hafta birinci aşama 6 hafta ikinci aşama şeklinde çalışmasının nedeninin vücudu şaşırtmak olduğu yazıyor.

yani genel olarak bildiğimiz şeyler.

Son düzenleme:
diyetine gelince,

günde 6-7 öğün yediği, her sabah 4te kalkıp yumurta beyazıyla başladığı, bundan sonra da her 3 saatte bir kahverengi pirinç, buharla pişirilmiş tavuk göğsü, yumurta beyazı ve sebze tükettiği, gün ortasından itibaren herhangi bir karbonhidrat kaynağı tüketmediği sadece sebze ve et veya balık tükettiği yazıyor.

normalde ihtiyacı olandan 1000 kalori fazla alarak beslenmesini düzenlediği. sabahtan akşama kadar yediği her şeyi not ederek, ne yiyip ne yemediğinin farkında olduğu yazıyor.

bir şeye daha dikkat çekiyor yazı, mümkün olduğunca doğal kaynaklardan proteinini almaya özen gösterdiği ve işlenmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak durduğu yazıyor. ancak zorunlu olursa protein tozu kullandığı yazıyor. gece vakti yavaş emilen protein içeren bir protein kaynağı süzme peynir (cottage cheese, sanırım yağsız peynir veya lordan bahsediliyo) tükettiği yazıyor.

yazılanlara göre adam gerçekten disiplinle uyguluyor programını, başarısının sırrı da bu olsa gerek.

>>> Vücudu Gerçektende Mükemmel... O vücuda Yaklaşmak Biraz zaman alır fakat imkansız değil... boyu 188 den kısa diye hatırlıyorum ama eğer öyleyse tahminim kendisi en aşşağı 80kg arası olmalı....

adamın antrenörlerinin çok iyi olması lazım.Ve çok büyük bir disiplinle çalıştığı kesin. Şantaj filminde de karizmaydı
ne giyse cuk diye oturuyor adama:D

1968 doğumlu 1.89 boyunda 210 IBS yazıyor sanırım 95-96 kilo falan oluyro bu durumda

boyu da 188cm, kilosu kaç acaba? yaşı da 30 üstü bu adamın diye biliyorum ben... ancak gerçekten klas... göğüs ölçüsü rahat 110cm vardır herhalde, omuzları da vardır bir 125-130cm arası... gerçekten antreman hareketleri ve beslenme şeklini öğrensek baya işe yarar... gerçi arkadaşımız güzel biçimde yazmış antremanı sabah 4 te başlıyor filan diye...

yaşının 41 olduğu yazıyor.

kardeş Hugh Jackman 12 Ekim 1968 dogumlu boy 188 kg 82 gögüs 118 kollar 45 omuz 132 yabancı bi siteden buldum bende
güzel parcalı vücut var adamda sac stili skallar tam oturmuş :D

Back
Yukarı