çokopirens
Yeni Üye
o zaman al
nesi ağırmış pak ın
bence kalsın pak jack3d ise 5 para etmez ürün shotgun ın lafı geçmiş etkili üründür dikkat et tadı rezalet alıcaksan karpuz aromalasını öneririm
Durum şöyle:
Hydrowhey i BCAA oranının fazlalığı ve isolate olduğu için sadece antreman sonrası kullanmak istiyorum. Myofusion komplex protein içerdiği için sabah kalktığımda ve gece yatmadan önce kullanmayı vede Cyto Gainer ı da 3 öğün saatinde 150 gr servisi 3 e bölerek yani 50 şer gram almayı düşündüm.Megaforteninde yarısını antreman öncesi yarısını gece yatmadan önce kullanacağım GH için. Düzgün beslenme ve tabiri caiz ise HAYVAN gibi bir çalışma ile sağlam bi kütle kazanacağıma eminim.
Katmak istediğiniz bir şey varmı hala tüm önerilere açığım beyler.
Kullanım amacı nedir ne işe yarar bu Dark Matter? Kullandınız mı?
Antreman sonrası yenilenme ürünü son zamanların en iyi postworkout ürünlerinden kendim kullandım kombine yaparak çok iyi gelişim kaydetmiştim bir kutu daha almayı düşünüyorum bu sezon için
Kullanım şekli:Dark Matter antremandan hemen sonra,katı ya da sıvı başka hiç bir gıda maddesi kullanmadan almanız için hazırlanmış en gelimiş kas geliştiricidir.Alacağınız diğer bütün gıda maddeleri Dark Matterin içindeki besleyici maddelerin sizin kaslarınızdaki büyümeye olan etkisini azaltacak ve hızını yavaşlatacaktır.250-280 ml.suya 2 ölçek ekleyerek bir bardakta karıştırabilir ya da bir shaker da sıkıca sallayarak hazırlayabilirsiniz.Diğer gıda maddelerini en az 1 ya da 1,5 saat sonra alabilirsiniz.
yazı alıntıdır
muscle parm bullet proff tavsiye ederim recovery için...
Bende bu urun ise yaramadi
Bende ramazan sonu kombinasyon yapıcam bir de benimkine bak hangisi mantıklı gelirse onu uygularsın.Hem senn konun olsa da benm kombinasyon da eleştiri alır
whey=> Nitrotech ya da universal whey (daha emin değilim)
amino=> Animal nitro+animal stak+ universal glutamine
Enerji=> Animal pump
Multivitamin=> Animal pak
Görüldüğü üzere tüm ürünler universal.Sadece whey konusunda tereddütüm var.Nitrotech çok övülüyor fakat bırakınca psikolojik olarak yıpranma yaptığını okudum bikaç sefer ama emin değilim daha. Aynı markanın ürünlerini bi arada kullanmanın daha avantaklı olduğunu düşünmüşümdür hep.Ki bu animal serisiyse bence çok mantıklı.Multivitamin olarak Pak biraz ağır gibi ama animal serisinde
hemen hemen tüm ürünlerde pak ile daha iyi sonuç alınacağı söyleniyor.