Öncelikle bir yanlıs anlasılmayı duzeltelim ben sizi hedef alarak bir yorum yapmadım.Bu topiği acan ve okuyan herkese yardımcı olmasını istedim.
Yoksa ben cok bılıyorum siz ne anlarsınız gibisinden bişey anlamıssınız yok öyle birşey
evet teknolojı cok gelıstı ama bırakın elektrık aletlerınde gelıssın .iletişimde geilişsin en azından bu konularda saglıkcılara danısılmakta cok buyuk fayda var.Herkes ınterneti kullanayamabılır -yarım yamalak kullanabilir-ve bunlar akabinde cok derin sonuclara yol acabılır.
Şimdi gelelim bizim meselemize benim kendi özel dosyalarım ve notlarım var. hayatta boyle seylerle ugrasıp vakıt harcamam zaten dısarıdan bakınca fake account gibi görünüyorum ama bu konuda kendimi tutamadım bişeyler karaladım.
Benim yazdıgım bütün yazılar bilim dergilerinde yazılmış paralı account ısteyen copy paste yapılamayan paralı sıteler fakat refarnsları numara numara not edılmıs makalelerden oluşmakta.
Şimdi sizin göderdiklerinizi inceleyelim mi?
Şimdi bakalım internette neler bulabiliyoruz:
Overall, Tribulus is a beneficial supplement because it has been shown to increase DHEA and testosterone levels. While the debate regarding tribulus' effect on testosterone levels continues between supplement users and the pharmaceutical industry, literally thousands of men all across the world attest to the power of Tribulus. You can find their testimonials all over the web. But, you shouldn't just take their word for it, you should consider trying out Tribulus yourself to see how it works for you.
Kaynak Mens Health Dergisi:
http://www.articlesbase.com/mens-hea...s-3110922.html
Valla ne yalan söyliyeyim bu derginin benim gözümde fotomaçtan hiçbir farkı yok.2senedir aboneyim.5sayfada mucıze besın dedıgı supplementi 56ıncı sayfada uzak durulması gereken takviyeler listesine ilk sıraya koymakta .Hele antreman hareketlerı hakkındakı yorumlara deyınmıycem bıle bılım adamları [bench presin sırrını buldu ]falan o yuzden buna gulelım şimdilik.
Tribulus has been shown to enhance sexual behaviour in an animal model. It appears to do so by stimulating androgen receptors in the brain....
Buyrun kaynak:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12127159
Bulgarlarla bağlantısıda yoktur: Department of Obstetrics and Gynaecology, National University Hospital, National University of Singapore, Singapore 119704, Singapore.
Animal studies in rats, rabbits and primates have demonstrated that administration of Tribulus terrestris extract can produce statistically significant increases in levels of testosterone, dihydrotestosterone and dehydroepiandrosterone, and produces effects suggestive of aphrodisiac activity
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12127159
In a study with mice, Tribulus was shown to enhance mounting activity and erection better than testosterone cypionate.
Kırmızıyla işaretlediğim yerler zaten bunların klınık bır calısma degıl controlledlab dedıgımız toxıcıty ölçen deneyler.ve ilk asamada genelde fareler ve hayvanlar kullanılır.
Yukarıda vermiş olduğunuz örnekler bize birkez daha saglık personellerıne gerek olmadıgını bu işi googlın layıkıyla yapabıldıgının kanıtı mı?
cevab:Evet.Bi ürün piyasaya cıkmadan önce bellı arastırmalar gostermelık yapılıp besın takvıyesı adı altında tarım bakanlıgından onaylanacagı ıcın ıcınde bol mıktarda hava -civa olması normal bır durumdur ki burda neden biz bunlara supplement demıs oldugumuzu goruyoruz.
Fakat kendını kanıtlamak ıstıyosa kosmetıklerde annex prosedurlerı var.onlara uyulması gerekır.
Yane ilk olarak bir {trıbılus için konusuyorum)1inci aşamayı çınde yuz yıllardır bılınen esrarengız ve cok kullanıslı bır bıtkı olması ona kafadan tıcarı bır boyut yuklemekte ve 1ıncı basamagı asmaktadır.
2:toxicity-zararlı mı degıl mı?
ilk olarak placebo-rat-mice-bu sıralama calısmaları asama asama denenir ve zarar verıp vermedıgı ortaya konur
Eger zararsızsa ne olursa olsun basımız yanmaz dıyerek 3uncu asamaya gecılır.
3:single or double controlled lab for man and woman:kontrollu deneyler
Burda ak koyun kara koyun ortaya cıkar
-önce placebo calısması ve
-sonra cıftlı deneyler
Tribulus tartısmamız burda bıtmekte dostlar çünkü bitkiciğimiz burda suan resmi olarak kendını kanıtlayamadı malasef
VE ilk verdıgın ornege nokta koyalım sonra gulerız dememın sebebi Fotomac-menshealtın bır makaleyı carpıtmasıdır.
Gercegını verıtabınanında key wordlardan cıkardım
Ingredients with little or no clinical evidence for sexual enhancement:
Both men and women with sexual dysfunction show considerable response to placebo treatment. For that reason, studies that do not involve a placebo group mean little; improvement would be expected even if the treatment had no specific effect. A number of treatments are marketed for sexual dysfunction based solely on such inadequate studies. We briefly describe them here. Some of these ingredients may have other, better-studied, applications that are discussed in more detail in Product Reviews (indicated below) in which products have been tested.
Ginkgo (see CL's Product Review of Ginkgo Biloba for more information)
Case reports and open trials had suggested that
Ginkgo biloba may be an effective treatment for antidepressant-induced sexual dysfunction in both men and women. However, the two properly designed double-blind studies on the subject failed to find ginkgo more effective than placebo.
St. John's Wort (see CL's Product Review of St. John's Wort, for more information)
An uncontrolled study found that use of the herb St. John's wort improved sexual function in post-menopausal women; these are essentially meaningless results, however, as placebo can also be expected to improve sexual function.
Deer Velvet Antler
One study failed to find deer velvet antler more effective than placebo for enhancing male sexual function.
Miscellaneous Ingredients:
The herb Tribulus terrestris (tribulus) is said to increase DHEA levels, so it has been proposed as a treatment for sexual dysfunction. However, one well designed study of tribulus failed to find that it affected sex hormones in young men, and there is no positive evidence that it affects human sexual function.
Kaynaklarda benım accountum oldugu ıcın lınkler gozukmuyor malasef.Benden bu kadar.Makalenin türkçe acıklamasında kısaca
.....cinsel gucu artırdıgı soylenen bazı efsane bıtkıler oldugunu onlara cok saygı duyulup bol bol kullanıldıgını fakat klınık olarak yasa kısa calısmalar ve hayvan deneylerınde cok az bı basarıları ya olmustur ya olmamıstır ..... demektedir
Yane kısaca özet olarak japonlar biz halici temizleriz fakat dibindeki altınlar bizim olur demişler bizde kabul etmemişiz...