Hydroxycut Advanced

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    94

OrhanGencebay

Yeni Üye
Arkadaşlar 6 aylık bodyciyim
Kilo;74 Boy 178 yağ oranım %13
Amacım artık fitness yani yağ oranı düşük kaslı estetik bir vücuda sahip olmak
Karın kaslarım çok kuvvetli 6 aydır ağırlıklarla üst alt ve oblik karın kaslarımı çalıştım,bu yüzden yağ oranım yüksek olmasına rağmen calıstıktan sonra belli oluyo hatta tutunca ele geliyor hacimli olduğu belli,kreatin ve nitrik oksit kullandım yeni bıraktım...
işte ben de yağ yakarak % 8 lere inmek ve karın kaslarımı belli etmek istiyorum 1-2 aylık definasyonda yardımcı olarak NEW HYDROXYCUT advanced 60 Caplets ürünü aldım,muscletech ibaresi falan geçmiyor üstünde,günde iki defa öğünlerden önce 2 kaplet günde 4 adet olarak kullanın diyor...

Karbonhidrat ve şekeri yağı unu tuzu keserek,günde 3 ölçek MyoFusion Gaspari whey içerek ve bu ürünü kullanarak,günde 20 dakika koşarak,normal body programımı da uygularsam kas eksiltmeden yağ yakabilir miyim arkadaşlar,Bu ürünün etkisi ne olur bende?,Kullananlarınız var mıdır???

Bir ara şu fda yasaklarından sonra güçlü ürünler piyasadan kalkınca mecburen 2 kutu bulup kullanmıştım herhangi bir etki hissetmediğim gibi yağ yakımını hızlandırdığını da görmedim. 1 porsiyon miktarı 2 idi ben 4 çıkarttım o zaman bir kıpırdanma hissettim ama uzun sürmüyordu, siz de benim gibi bir şey hissetmezseniz tablet sayısını 3-4 e çıkarmayı deneyin. Kullandığım en iyi yağ yakıcı Hydrocxycut Hardcore kullanacaksanız bunu tavsiye ederim beyaz kutu hafif bir ürün olduğundan yeni başlayan birine iyi gelse de definisyon için fazla beklentiye girmeyin.

ürün yasaklı degıl beyaz kutusu piyasada ben kulandım 1 ayda 4 kılo verdım ama hergun koşuyodum ılacı ıdmandan 30 dk önce kulan iyi sonuc verıyo sende nasıl etkı eder bılmıyorum cok ıyı terletıyo ıyı bır ürün idmandan önce 2tablet kulandım ben

Ben 2 aydır kullanıyorum.Yağ oranım %24 idi şimdi %17.4 ya indirmeyi başardım.Ağırlık çalışmaları öncesi 2dk ısınma yuruyusunden sonra 28dk kosu yapıyorum.2 Ayda 80.2den 73.3 e düştüm

Son düzenleme:
söylediğim gibi bu ürüne pazartesi başladım,2 gündür kullanmaktayım, şöyle söyliyim inanılmaz bir stamina veriyor,gerçekten durmak bilmiyorum,pazartesi yaptığım yoğun göğüs idmanından sonra 18 dk cardio yaptım,12.0 hızla başladım 5 dk bu hızda durmadan sonra 9.0 hızla 10 dk hiç durmadan koştum ardından 6 ya düştüm 3 ile cardioyu sonlandırdım,bugün ise sırt idmanından 2 saat sonra halı sahaya gittim,enerji patlaması aynen devam etti,kutuda yazıldığına göre ilk 3 gün günde 2 tablet kullanıyorum ve verim alıyorum, boy 170,kg:83.

valal alırken l-carnitine mi alsam bunu mu alsam dedim ve termojenik dah hızlı zayıflatır diye bunu aldım 5 gündür kullanıyorum bir etkisini görmdim,kafein var içinde fenalaştırmıyor da,üstelik idman onceleri değil yemelerden 30 dakika önce alınması gerektiği yazıyor,idman ile alakası yok galiba ilacın

söylediğim gibi bu ürüne pazartesi başladım,2 gündür kullanmaktayım, şöyle söyliyim inanılmaz bir stamina veriyor,gerçekten durmak bilmiyorum,pazartesi yaptığım yoğun göğüs idmanından sonra 18 dk cardio yaptım,12.0 hızla başladım 5 dk bu hızda durmadan sonra 9.0 hızla 10 dk hiç durmadan koştum ardından 6 ya düştüm 3 ile cardioyu sonlandırdım,bugün ise sırt idmanından 2 saat sonra halı sahaya gittim,enerji patlaması aynen devam etti,kutuda yazıldığına göre ilk 3 gün günde 2 tablet kullanıyorum ve verim alıyorum, boy 170,kg:83.

Ee sonuçları nasıl, azda olsa bi deneyim kazanmışsınızdır. Bizimle de paylaşırmısınız? Yemek öğünlerinden 30dk öncemi, yoksa idmandan 30dk öncemi. Bu termojenik olduğu için öğün aralarında, idmandan önce alınacaksa, l-carnetine alınması daha mantıklı diye düşünüyorum ama, sizde paylaşırsanız düşündüklerinizi, daha yararlı olur.

arkadaşlar herkese merhabalar. yorumlarınızı okudum. Bende bu spora zayıflamak için giriyorum ama yardımcı olarak yağ yakıcısı kullanmak istiyorum bu ilacı yorumlara geöre beğendim ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Benim öğrenmek istediğim zayıflamak için ideal bir ilaç mıdır ? 1 ayda 4 vrya 5 kilo verebilirmiyim. Arkdaşlar evimin altında spor salonu var ama hocasından pek memnun değilim. Ben vücüt geliştirmekten daha çok zayıflamayı ön planda tutuyorum hocada bir program yapıyo açıkçası pek bi halt değil bunun hakkında biraz sizlerle konuşmak istiyorum. teşekkür ederim

turnam ideal değil bu. hydroxycut x stix olanı şuan en iyisini son ürünü çünkü. fiyatı pahalı ama iyi verim almak istiyosan onu almalısın.

arkadaşlar hydroxycut advanced aldım. ancak antrenmanlara sadece hafta sonu vakit ayırabiliyorum. şu an diyetle birlikte
-1 x 1 maurers tablet
-1x1 1000 mg l-carnitene
-3x1 800 mg cla alıyorum
1 ayda yaklaşık 10 kg verdim. fakat hydroxycut advenced ilk kez kullanacağım bir ürün sadece c.tesi pazar antrenman yapabildiğimi düşünürseniz, sizce hafta içi 1x2 anyrenman günleri 2x2 mi almalıyım yoksa sadece antrenman günlerimi kullanmalıyım. şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bende dün itibari ile bu ürünü kullanmaya başladım benim sorum şu kutusunda kullanım şekli olarak ilk 3 gün 2 kaplet yazıyor sonrasında nasıl olucak yani ben şuan antrenman öncesi 1 antrenman sonrası 1 olarak aldım bu şekildemi almalıyım sizce yoksa antrenman öncesi 2 olarak mı. Daha dün aldığım için ilk kez kullandım. Araştırdım forumlarda da pek bir bilgi bulunmuyor.

bench_O Ben de bugünden itibaren hydroxycut advanced ürününe başladım.. antremandan yarım saat önce (yemekten en az bir saat önce alınması tavsiye ediliyor.) ...Kilo 2 ay önce 101 idi.. 97 ye düştüm..
Bir türlü kilo veremiyordum şimdi tavsiye üzerine bugün başlıyorum..

Son düzenleme:
Dün kullandım.. yan etki olarak bir şeyle karşılaşmadım.. Aksine dayanıklılık arttırıcı özelliği var.. benim merak ettiğim yağ yakımı için antremandan önce CLA veya Carnitine ile beraber kullanabilir miyim?

arkadaşlar bende bu üründen aldım yalnız kullanımını tam olarak anlamadım yemeklerden önce mi alıcaz sabah akşam yoksa idmandan önce mi kullanan birisi tam olarak söyliyebilir mi?

Back
Yukarı