Hydroxycut Hardcore Stix

Arkadaşlar herkese merhaba. Öncelikle şu ana kadar bir spor geçmişim olmadığını belirtmek istiyorum. Geçen haftalarda fazla kilolarımı vermek için spor salonuna yazıldım ve sıkı bir diyete başladım. Boyum: 1.73 Kilom: 82. Özellikle bel ve göğüs çevresinde ciddi yağlanma ve sarkma var. Bu yağ yakıcıyı yeni aldım ama kutusunun üzerinde neredeyse günde 3-4 tane içmem gerektiği söyleniyor ama satan adam sadece spordan 30 dakika önce almamı söylemişti. Açıkçası kutunun üstünde yazan bana biraz pazarlama taktiği gibi geldi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Nasıl kullanmalıyım? Şimdiden teşekkürler... :)

Spordan önce alman daha iyi olacaktır .
Bunu kullanmadanda istediğine erişebilirsin bu yaşta gerek yoktu .

Yani sadece spor günleri ve spordan yarım saat önce öneriyorsunuz daha fazla değil? Bana da günde 3-4 tane fazla olur gibi geliyor.

Son düzenleme:
Öncelikle sporla yeni tanıştığın için kullanmaman taraftarıyım. Kullanacaksanda üzerinde yazana göre kullan.

bu ürün daha çok kas parçalamaya yönelik.Kullanmadıysan bu fiyata cla ve l-carnitine alabilirsin arkadaşım 1.5ayda 6kilo yağdan verdi.(Now cla,Ultimate nutrion 1000mg l carnitine)

Back
Yukarı