Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çalıştığım yerde öğlen et pişirme imkanım olmuyor.başka türlü pratik bir beslenme öneriniz varmıdır?.Tavuğu akşam evde haşlayıp buzdolabına koysam sabahta saklama kabına koysam bozulurmu acaba öğlene kadar?
Güzel pistikten sonra bozulmaz bende öyle yapiyorum,is yerinde öglene Kadar buzdolabi var ise orada saklaman daha da iyi olur,malum simdi yaz havalar sicak.süre uzarsa Problem olabilir.
Benimle aynı durumdasin bende en son tavuk pilav is yerine getirdim buzdoabindan cikarip ama öğlene kadar bozulmustu konserve göğüs var ton balığı gibi bulabilirsen ondan tuketebilirsin
Bizim iş yerinde buzdolabı varmış oraya koydum.Bakalım inş bişey olmaz.[DOUBLEPOST=1435823336][/DOUBLEPOST]Bizim iş yerinde buzdolabı varmış oraya koydum.Bakalım inş bişey olmaz.
Bende yapim ramazanda sonra gerçi daha ben nerden başlıca mi bilmiyorum kaleri falan aksama tabuk yiyorum bütçe nasıl yetecek ve low card yapıcam yağ oranı için buseferdekabizlik şişkinlik peşimde yardimci olurmusun