IDS Sports Multi Pro Whey Isolate Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    51
mail attım firmaya..yazı silinmiş, barkod numarası şu..seri numarası da şu..acaba tarihi geçmiş mi diye sordum ama
tınnnnnnnnnn

piyasadaki en uygun fiyata bulmuşsun.ama biraz samimiyet veya pazarlık ile bence daha uygun fiyata alınabilir.şu sıralar 110-120 ytl'ye bile 5lbs alabiliyorsun.yeterki piyasada biraz zaman geçir.

Arkadaşlar ben de bu ürün almayı düşünüyorum .Ancak internetten sipariş vermek istemiyorum .Acaba İstanbul için Anadolu yakasında nereden alabilirim? Bir de internette gördüğüm en ucuz fiyat 186 YTL .

lutfen kurallari okuyun!

Neyi yanlış yaptım anlayamadım .Bilgi verirseniz sevinirim. Sonuçta yeni bir kullanıcıyım. Kurallara aykırı olan yada ihlal ettiğim madde nedir acaba ? Yanlış anlamayın samimi olarak soruyorum.

şu andaki fiyatı 180 tl civarı (2268 gram olanı) ancak hocalarıma danıştığımda bu whey proteinin içindeki değerler yüksek olsa da önemli olanın bu değerlerin vucuttaki emilimi olduğunu ve ids in değerleri yüksek olmasına rağmen vücuttaki emiliminin az olduğunu(%30 civarı) söylediler. ayrıca 20tl daha(200 tl) verip optimum' un (2273 Gram) whey protein' ini almamı değerlerin %90 vücuda geçtiğini söylediler. Ben bu ürünleri çalıştığım salondan almıyorum hocalarımda bunu biliyor yani ortada ürün pazarlama gibi bir durumda yok. ids kullanan arkadaşlar olmasına rağmen sonrasında sağladığı faydayı pek yazmadıklarını gördüm. optimum ' u daha önce kullandım ancak ids 'in içindeki değerler aklımı karıştırdı, etkisini gösterecek kadar dönemdir bu ürünü kullanan arkadaşların ürün hakkındaki yorumu nedir? hele iki ürünü de kullanan bir üye olursa tadından yenmez yorumu için.

içeriğini diğer pahalı ürünlerle karşılaştırdım. çok yüksek eğer vücuda karşım oranı da gerçekten böyle ise çok müekemmel bir ürün

bu tür sakıncalara sebebiyet vermezler..sonuçta aldığınız ilaç değil protein olacak..
imzamdaki linkleri incelemenizde fayda var..
Merhabalar,ben moskovada yasiyorum ve 4 ay once vg. basladim.Bir hafta once Protein tozu aldim.Burada sizin forumda bahsettiginiz markalarin hic birini bulamadim.Bir cok urunde aspartam degerleri cok yuksek(11g) veya bcaa degerleri yazmiyor.Uzun arayislar sonrasi zkonzept 100% whey protein bulabildim.Bana gore protein tozu secim kriterlerine gore en iyisi buydu.Bu protein tozu hakkindaki onerileriniz nelerdir?Tavsiye verebilir misiniz?Kullanmaya devam etmeli miyim?Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim.

IMG_4837.JPG
IMG_4838.JPG
[DOUBLEPOST=1476952995][/DOUBLEPOST]Merhabalar arkadaslar.Yaklasik iki haftadir forum`u takip ediyorum gercekten basarili.Bu yuzden az once kayit oldum.Ben moskovada yasiyorum.4 ay once vg.`ye basladim.Fakat antreman sonrasi kas agrilarim zor geciyordu.Bunun nedeni tabiki yetersiz beslenme.Bu yuzden protein tozu almaya karar verdim.Uzun uzun proteinler hakkindaki mesajlari okudum fakat bu markalarin hicbirini burada bulamadim.Bir cok urunde aspartam degerleri cok yuksek (11-12g civari) zaten aspartamsiz bir urun gormedim.Bazilarinda bcaa degeri yazmiyor,bazilarinda bilgi bile yok.O yuzden bana gore protein tozu secim kriterlerine gore en iyisi oldugunu dusundugum Z KONZEPT 100% WHEY protein tozunu aldim.Cunku bana gore en iyisi buydu.Bu protein tozunu kullanmis olan arkadaslar varsa eger lutfen yardimci olabilirler mi?Cok kararsiz kalarak aldim.Kullanmaya devam etmeli miyim?Simdiden yardimlariniz icin tesekkurler.
IMG_4837.JPG
IMG_4838.JPG

Son düzenleme:
Back
Yukarı