IFBB Pro Dallas McCarver 26 Yaşında Hayatını Kaybetti!

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
21.08.2017 pazartesi günü 21 yaşında IFBB pro olan 26 yaşındaki "big country" lakaplı Dallas Mccarver hayatını kaybetti..
Ölüm nedeni şimdilik "choked on food" yani boğazına yiyecek kaçması olarak açıklanıyor..

Instagramda bizzat takip ettiğim, neşe dolu ve tüm vücut geliştirme dünyasının sevdiği bir isimdi..Toprağı bol olsun..

Dallas-McCarver.jpg

sektördeki kişiler tarafından üstü kapatılıyor olabilir yasa dışı maddeler kullandıkları için öldüklerinde yada komaya girdiklerinde farklı bir neden ortaya atılıyor,richi pianada uyuşturucudan kafasını çarpmış hep saçma nedenler bu arkadaşda %100 ilaçların etkisinden ötürü bir sebepten ölmüştür,sonuçta devletin gözüne batar ve hoop aniden bir karar doping iyice çember altına alınacak diye bir karar çıksa ortada ne ifbb ne olympia kalır

sektördeki kişiler tarafından üstü kapatılıyor olabilir yasa dışı maddeler kullandıkları için öldüklerinde yada komaya girdiklerinde farklı bir neden ortaya atılıyor,richi pianada uyuşturucudan kafasını çarpmış hep saçma nedenler bu arkadaşda %100 ilaçların etkisinden ötürü bir sebepten ölmüştür,sonuçta devletin gözüne batar ve hoop aniden bir karar doping iyice çember altına alınacak diye bir karar çıksa ortada ne ifbb ne olympia kalır

Bir bodyci ölünce herkesin aklına önce ilaçlar gelir benim de aklıma direkt ilaçlar geldi ama bodyciler de normal yollardan ölebilirler.. :)

Buarada bu profesyonellikte bir vücutçunun ölümüne riskli yağ yakıcılar kullanacağını sanmıyorum..Steroid kısmında zaten çok kontrollü ve sağlam gidiyorlar steroid kökenli olduğunu düşünmüyorum..

Otopsi denen birsey var, turkiye mi orasi ayrica devletten sakliycaklar raporlari :)

Back
Yukarı