IFBB Pro Deniz Duygulu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brhmcr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Omuzları genetik olarak geniş değil yani kemikleri geniş değil, before fotosunda görünüyor zaten normal bile değil çok dar omuzları var ve ona rağmen nasıl bu kadar geniş omuzlara sahip oldu acaba, kas olarak değil kemik olarak da çok genişmiş gibi görünüyor vücudun yanında omuzlarla özel olarak ilgilendi herhalde.

eski ve yeni resimlerini karşılaştırınca daha nerelere gidebileceğini tahmin edemiyorsun
çok iyi gelişim sağlamış süper

229612_10151885466837892_362476061_n.jpg

pittsburgh pro yarışmasında 24 saat önce..

paylaştığım fotoların motivasyonunu bozmaması için :)

</noscript>
Bu resime bakarak birşeyi farkettim bacaklara bakıyorsanız çok ince duruyor hem üst bendene göre ince hem renk değişmesi var bence fotoğrafta bir gariplik var yada ikisi aynı kişi değil gibi

Bu adamın o omuzları nasıl o kadar genişlettiği hakkında fikri olan var mı? Adam Türk olduğu için çok gurur duydum. Ama o omuzlar yok mu o omuzlar... Bol bol GH gibi geldi bana, kas kütlesi ile bir yere kadar genişler sanırım testosteron falan kullansanda. Tabi sen bu saatlerde daha bilgisayar başında takılıyorsun doğal GH'da kaçıyor sonra buralarda sağa sola çamur atıyorsun diyeceksiniz şimdi, hadi iyi geceler arkadaşlar :)

Antrenman oncesi ogunu; 200 gr tavuk gogusu, 1,5 kup brokoli, 1,5 kup pirinc
qy5y5edy.jpg

Back
Yukarı