• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iki yıllık değişim

supplement harici destek almadım emin olun zaten anlayanlar baktığında doping almadığımı bilirler çatlaklar konusunda inanın yapacağınız hiçbir çözüm yok bendede çatlak var ama çok değil birde yanınca çok belli olmuyor tüm çalışan arkadaşlara başarılar

supplement harici destek almadım emin olun zaten anlayanlar baktığında doping almadığımı bilirler çatlaklar konusunda inanın yapacağınız hiçbir çözüm yok bendede çatlak var ama çok değil birde yanınca çok belli olmuyor tüm çalışan arkadaşlara başarılar

Hocam o vucutta steroid olmadığı belli zaten , Steroid varmı diyenler anlamayan kişiler diyet yapılmış ve azim gösterilmiş bir vucut olduğu belli siz kimseye aldırmayın ve devam edin.

Tebrik ederim.

GERÇEKTEN;

Örnek bir insan olmuşsun bu konuda.... Azmine hayran kaldım 2006 yılındaki halinin 2008 de haline geliceğini düşünmek bile hayalken sen başarmışsın... gerçekten tebrikler

yeni foto koymamamım tek sebebi aynı değişim kadar olacak fotolar ekleyeceğim o günden bugüne idmana hiç ara vermedim bu spora inanmak bu sporla yaşamak tek hedefim hepinize saygılar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 06:59 ----------

boy ve kilo yazıyorum ama olmuyor burayada ara ara giriyorum nasıl yazmam gerekiyor

Back
Yukarı