Ilaçsiz Vucut Gelişirmi????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Arkadaşlar Ben Bu Işe Yeni Başlayacağim Tek öğrenmek Istediğim Ilaç Kullanmadan Vücüt şekle Girermi Girmezmi Sadece Bun öğrenmek Istiyorum Saygilar..

Gelişir de arama yapmadan forumda başlık açılmaz.
Arama yapmadan soru sorma.

ha bide nasıl bir arama yaacam onuda soylermisin o halde sabhten beri forumu geziyorum ama bulamadım bir yardımcı olda bualyım abicim saygılar..

Sayfanın üstünde arama butonu var ona tıkla yaz arayacağın kelimeyi.
Bunun nasıl yapıldığını gerçekten bilmediğine inanmak zor gerçi.

yönetimden ricam supplement ilaç değildir diye foruma bannerler yapması , çünki cehaletten herkes ilaç diyor çok kızıyorum bu olaya çokkkk

ya zaten aradımda soru sordum onu demek istiyorum. neyse kolay gelsin..

Arayıp da bu soruyu sorman için kör olman gerek.
Forum kurallarını oku ve ona göre başlık aç. Böylece yardım alabilirsin.

yönetimden ricam supplement ilaç değildir diye foruma bannerler yapması , çünki cehaletten herkes ilaç diyor çok kızıyorum bu olaya çokkkk

;)thums:
haklısın firebird, bence görülebilecek bir uyarı konmalı, özet bir cümle, " yeni üyeler buraya tıklasın! " gibi.

ok beyler cocuk yenı ıste yuklenmeyelım bu kadar da .. yrdm edelım arkadasım supplement ler kullanmadanda vucud yapabılırsın ama daha uzun ve gayret ıster bu.....

ok beyler cocuk yenı ıste yuklenmeyelım bu kadar da .. yrdm edelım arkadasım supplement ler kullanmadanda vucud yapabılırsın ama daha uzun ve gayret ıster bu.....

Bizim milletimiz malesef böyle. Hiçbirşeyi araştırmadan öğrenmeye çalışıyoruz. Hiç gayret sarfetmiyoruz, armut piş azıma düş.

Ayrıca mesajları okudum; Schwarzxxl konuyu açan kişiye açıklama yapmış, nasıl arama yapacağınıda tarif etmiş, ama o kişinin verdiği cevabı gördün mü? Standart "arama yaptım bulamadım". Şimdi bu cevapla ne olmuş oluyo? Schwarzxxl yalan söylüyo forumda öyle bir bilgi yok! Resmen buna çıkıyor yani.

Malesef, bilmiyoruz ama öğrenmek içinde hiçbir çaba göstermiyoruz...

İlaç yada supplement kullanmadan doğal besinlerle beslenerekte güzel bir vücut yapılabilir.

Konu Kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı