bodykazm
Üye
Definasyona başla kardiyo ve egzersizleri unutma başarılı sonuçlar @mmrrttyyllmmzz 

Çok saol kardeşim işte bilgisizlik pek iyi beslenemedim bulk u sadece kilo almak zannettim ve 15kilo aldım çoğu yağ oldu sanırım hocamın verdiği beslenme programında protein fazla yoktu bundan dolayımı acaba fazla gelişemedim bide definasyon yaparsam kaslar belli olurmuHocam epey yağlı duruyorsunuz açıkcası.Bulk un amacı temiz beslenmedir.Karbonhidrat ,yağı,proteini kaliteli almalısın.Omuz konusunda 2 tane press hareketi girme amacın kası hissetmek olsun.Yana açışları yaparken sallanma bide.Kolay gelsin başarılar
çok saol verdiğin bilgiler için sıkılmadan yardımcı oldunDefinasyona başla kardiyo ve egzersizleri unutma başarılı sonuçlar @mmrrttyyllmmzz![]()
Şöyle diyim karbonhidrat oranı proteinden daha fazla olması normal ama bulgur pilavı le poğaçadaki karbonhidrat kalitesi bir değil.Proteini kilonu 1,5 katı kadar alıp karbonhidratı azaltmalısın.Kolay gelsinÇok saol kardeşim işte bilgisizlik pek iyi beslenemedim bulk u sadece kilo almak zannettim ve 15kilo aldım çoğu yağ oldu sanırım hocamın verdiği beslenme programında protein fazla yoktu bundan dolayımı acaba fazla gelişemedim bide definasyon yaparsam kaslar belli olurmu
kardeşim aslında 3 program uyguluyorum hafta sonu ayrı hafta içi 1 gün biri 2. gün diğeri olarak yapıyorum bulgur tüketmiyorum makarna yada pirinç kas olarak artım gösterdiğimi düşünüyorum yağda aldım baya 1-2 hafta içinde cardio antrenmana başlıycam hocamdan definasyon beslenme programı istycem bakalım ne olucak yorumun için saolŞöyle diyim karbonhidrat oranı proteinden daha fazla olması normal ama bulgur pilavı le poğaçadaki karbonhidrat kalitesi bir değil.Proteini kilonu 1,5 katı kadar alıp karbonhidratı azaltmalısın.Kolay gelsin