• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ilk diyeten sonra resimler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasan55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dostum resimden anlaşılan karacigeri bayağı zorlamışsın ben 3 senedir spor yapmıyorum bıraktığımda 121 kiloydum %18 yağ oranı ile şimdi 109kiloluk enkazım bu hafta yeniden başladım beslenme hakkında yazışalım

ilaçsız olmaz die boşuna demio herkez:D ama ben bir doktor abimden şunu dinledim kendisi spor hekimlinde çalışıo bu streoidler yani anabolic maddeler vücuttaki bütün kasları büyütürmüş sadce görününler deil:D misal kalp de büyürmüş ve büyürse ne olur fazla kaslandında :D:? :):) sonuç sölim kalp kendi bulunduğu yerde fazla kaslnanıcağı için yerinde faha fazla kasılması gerekir misal normal bi insanda aynı kanı pompalamak için 40 kes yapıosa kaslanınca yerin genişlinin düşmesinden dolayı bu oran 80 çıkar ve çok daha fazla çalışması gerekir aynı şey için ve zaman geçtikçe bulunduğu yerde genişler mantıken :D sonuç yıllar sonra arkadaş yaşlanınca ortaya çııkıcak :D:D şimdi deil bu tür ilaçlar sadce zararar verir 3-4 yıl güzel şık görüncem die yaşlandım zamanımdaki huzurumdan sağlımdan ödün vermem diosan uzak durcan zate n kabak gibi belli o kadar sivilce olur mu be vücutta yuh !

tsk arkadaslar

ben kendim steroide kulaniyorum bilinciz steriiode kulanmaya karsiyim !!!

spora 70 kg basladim dogal 90 kg kadar ciktim sonra diyet yaptim

80 kg düstum ama bayada yag yaktim 8)

merhaba hasan kardes acık sozluluğün için ayrıca bravo sana zaten kullanmadım demen yalan olurdu çünkü o ufak sıvılcelerın o kadar yayılması kesınlkle kullandın stero dandanır zaten rocuatene alsan daha ii olurdu en az sevıyede sıvılce vs meydana gelırdı sana basarılar

merhaba hasan kardes acık sozluluğün için ayrıca bravo sana zaten kullanmadım demen yalan olurdu çünkü o ufak sıvılcelerın o kadar yayılması kesınlkle kullandın stero dandanır zaten rocuatene alsan daha ii olurdu en az sevıyede sıvılce vs meydana gelırdı sana basarılar

Rocacutene ole kafaniza gore kullanabileceginiz bir ilac degildir. Yan etkileri ve riskleri cok fazladir doktor kontrolunde kullanmak lazim. Gercekten su an da kullanilan steroidlerin cogundan fazla zarari vardir ki hele steroid kullanirken kullanmak karacigere nasil bir yuk bindirir onu siz dusunun.

Back
Yukarı