Inkospor X Treme Eko Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nasil?

• Total voters
    1.217

saydam

Özel Üye
Alman markası Inkospor'un Xtreme Whey Protein ürünü.
%40 İzole Whey Protein içermektedir.
inkospor_x_treme_whey_2000_gr_9129.jpeg
Yetkili Satıcı: Inkospor X-Treme Whey Protein

bu protein cok fena.almanlar yapmis.guvenebileceiniz nadir proteinlerden biri.tek zorlugu cok zor karistiriliyor.mikser gibi bisii gerekiyo.kacirmayin derim

şu ana kadar kullandığım protein tozlarının en iyisi dersem abartmam. Kıvamını görünce beni anlayacağınızı düşünüyorum. Yalnız bildiğim kadarıyla bu proteinin Türkiye'de 750 gr. lık kutusu yok.Sadece 4.5 kg olarak satılıyo.Dolayısıyla, almak biraz külfet. Biz 3 arkadaş alabilmiştik bu yüzden.Ürünün içerdiği amino asit değerlerine bakınca, zaten diğer ürünlerden üstün olduğunu görebilirsiniz. Bi de yanılmıyosam 100 gr. ında 10 gr glutamin vardı ki, bu protein tozlarının içinde en yüksek glutamin seviyesi. Ürünün tek dez avantajı CFM denilen teknikle üretilmemiş olduğundan vücut tarafından biraz daha geç emilmesi. Şayet içinizde almayı düşünenler varsa, içindeki glutamin yüksekliği ve biraz geç emilmesi nedeniyle yatmadan önce almanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.

4.5 kilosunun fiyatı 280 milyon civarı. Bu durumda 750 gr. standart paket fiyatı 47 milyon cicarına denk geliyoki. Bu piyasadaki 750 gr. lık protein tozlarına göre düşük bir fiyat. Bu parayı tek bir seferde verebilecekler varsa, fazla düşünmeden alsınlar bence. Tekrar ediyorum, kıvamını görünce şaşırmayın, sütle içiyosanız ürünü koyduğunuz kaba fazla süt koymayın, yoksa tozu attıktan sonra taşma ihtimali var.İyi çalışmalar.

almanya dan 10 gün sonra bir arkadaşım geliyor , gelirken 750 gr lık kutusundan getirecek,
nasıl kullanmalıyım bir fikri olan varmı...

1 yada 3 porsiyon gunde 300 ml sut ile

biraz uzun zaman oldu ama geldi, çok ince toz gibi, denemek için bardağa koydum bir türlü karıştıramadım
mikser gerekiyor karıştırmak için , tadı güzel di hoşuma ve insana bu işe yarar hissi veriyor.

kaliteli ürünlerden birtanesi diyebilirim.karışması zor olabilir ama bu söz konusu olmamalı.antrenman öncesi ve sonrası alındığında çok yyararlı olduğu anlaşılacaktır.yaz aylarında 2:1 oranında ınko weit gainerle karıştırılıp kullanılırsa daha iyi olur.bence kaçırmayın güvenle alın.

Mudkicker,

Weider ile baglantili diye biliyorum.

TAVSİYE EDİLEN KULLANIM ŞEKLİ:
Özellikle antreman sonrasında 30 g X-Treme Whey Protein i 300 ml yagsız süt weya su ile karıstırarak gunde 1- 3 porsiyon tuketınız.

bende bu rünü aldım hiçbir olumsuz tepki ile karşılaşmadım. gönül rahatlığı ile aldım. kullanmaya başlayacağım

2 aydır kullanıyorum ve olağanüstü bir ürün olduğuna vardım. Gerçekten verdiğiniz parayı hak ediyor. Antremanlarda normalden %30 az kullanıyorum ama ona rağmen çok başarılı.

Back
Yukarı