MeTaLLiCaT
Üye
Arkadaşlar bundan bi 6 ay kadar önce internetten şöyle bi 80 $ lık sipariş verdim.Içinde 5kglık gainerdan tutunda multivitamini aminosu creatini herşeyi olan güzelim bir paketim vardı. Hatta öyle ucuza geliyoduki kargo masrafı 90$ yani paketin kendisinden bile fazla olmasına rağmen... Gel görki gümrükte amcam geçirmedi ve hepsi tabiri caizse elimde patladı. Burada ürün satışı yasaklanmış aslında insanlar birbirlerine oturdukları şehirlerle ilgili dükkanlar hakkında tavsiyeler verse yada ucuza bulduklarını paylaşsa sanırım iyi olurdu fakat tahminim netrition.com ile ilgili bir reklam söz konusu.Bu siteden alışveriş yapan varmı varsa önemli olan artık fiyat değil ürünün türkiyeye geldiğinde gümrükte takılıp takılmadığı.Bu gerçekten önemli bi konu.Bakıyosun 90 lık harika multivitaminler 10-15$ görünce kafayı yiyorum hele 5kg gainerlar 30 milyona geliyo.Resmen teşvik var adamlarda
Bizim ülkemiz saolsun internetle kendini geliştirmeye kalkarsın bağlantı ücretlerine zam yapar, kafa dursun vucüdü geliştiriyim dersin ilaçlardan hayvan gibi vergi alır.Ulan hiçbişi olmuyo araba atlıyım geziyim desen avruda bir numarayız ama benzin ücretinde!!! Herneyse biraz sitem ettim artık ama haklıyım sanırım ne dersiniz? Son olarak netrition.com hakkında genel görüşleri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Herkeze iyi çalışmalar.