Daha önce cok konusulmuş olmasına rağmen, spor salonunda yaptıgım cardio interval koşuyu antreman öncesi uyguluyorum ve yaklaşık süresi 15 dakika bisiklet, 20 dakika ise;
9km hızda 1 dakika koşu, 12.5 km hızda 1 dakika koşu şeklinde uyguluyorum?
Uyguladığım interval kardio doğrumu? Bu benı biraz zorluyor ama antreman sonrası bir acı veya ağrı olmuyor.
Bunu haftada 3 kez uygulamamı söyledi hocam ve ağırlık çalışmadan önce uygulamamı söyledi.
Bu arada bel çevremi 118 den 93 e kadar düşürdüm. Eskisinden çok daha daha iyi bir kondüsyonum var.
Gerçekten bu benım icin önemli, özellikle yağ yakmak için çabalıyorum ve su an itibarı ile nasıl bir antreman sistemi uygulayacağımı bilmiyorum.
Hocamın tavsiyesi üzerine 3x12 ağırlık calısmalarını kullanıyorum.
saygılar.
9km hızda 1 dakika koşu, 12.5 km hızda 1 dakika koşu şeklinde uyguluyorum?
Uyguladığım interval kardio doğrumu? Bu benı biraz zorluyor ama antreman sonrası bir acı veya ağrı olmuyor.
Bunu haftada 3 kez uygulamamı söyledi hocam ve ağırlık çalışmadan önce uygulamamı söyledi.
Bu arada bel çevremi 118 den 93 e kadar düşürdüm. Eskisinden çok daha daha iyi bir kondüsyonum var.
Gerçekten bu benım icin önemli, özellikle yağ yakmak için çabalıyorum ve su an itibarı ile nasıl bir antreman sistemi uygulayacağımı bilmiyorum.
Hocamın tavsiyesi üzerine 3x12 ağırlık calısmalarını kullanıyorum.
saygılar.