Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Blitz dedi:Hakan'ın neden bu kadar üzerine gidilmiş anlayamadım. Çok mantıklı bir yorum yapmış. Herkes dikkat çekmek istiyor ama dikkat çekmek için emek sarfetmek yerine; baba parasıyla jip alıyorlar, spor araba alıyorlar, kıyafet alıyorlar ondan sonra da kendini geliştirmek için emek sarfeden ve başarılı olup dikkat çeken bodycilere b.. sürüyorlar. "Aman bu çok şişmiş, kimse buna bakmaz, hantal görünüyor vs. vs." Aslında yanıldıklarının gayet farkındayım çünkü gayet güzel dikkat çekiyoruz sokakta ama beğenenler olabilir beğenmeyenler olabilir, kocaman jip sahibi veletleri de beğenmeyenler olduğu gibi. Ayrıca Hakan body yapmayanlar eziktir, onlara kızlar bakmaz dememiş ki; onların sadece bizler gibi doğal halleriyle dikkat çekemeyeceklerini söylemiş.
Bence de"Yok sende bir dalga........." lafı anlamsız olmuş ama son dediklerinde, büyük harfle yazması dışında hiçbir falso göremedim aksine hoşuma gitti.restricted dedi:Hakan'ın eleştirilmesinin nedeni kendisini özel çevresindeki insanları da sıradan görmesinden kaynaklanıyor .Biraz alçakgönüllü olsaydı bu kadar üzerine gidilmezdi emin olun .Örneğin IRON MAN için dediği ''yok sende bir dalgaseni fazla şişirmişler '' lafı buna örnek verilebilir . İnsanlar heralde bu forumda sadece vücutlarına göre değerlendirilmiyordur başka kriterlerde vardır sanırım ve bu kriterlerin de olması lazım .İnşallah Hakan bu huyundan vazgeçer ya da kendi tabiriyle şaka yapıyorsa bu şakalarından vazgeçer .Son olarak söyleyeceğim benim bu forumda gördüüm en iyi vücut IRON MAN'in vücududur .
ben özelim önemliyim sıradan bir insan değilim milyonlarca insan içinde bir özelliğimle öne çıkıyorum bu çok güzel bir duygu sadece kendimin özel olduğunu gösterme konusu yanlış sedece bunca emeğe taktir bekleyebilirimDespo dedi:Narsizm nedir
Kendilerini özel ve önemli görürler, sıradan bir insan olmaktan çok korkarlar. Kendilerinin özel olduğunu göstermek için çabalarlar.....
http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?p=16538&sid=c8fd2cb4333f7e46859394995d405142#16538
Okumani tavsiye ederim yanlis anlama ama sende bu problem acikca var.. bir düsün istersen.
mudkicker dedi:Konunun üzerinden hayli zaman geçmiş yinede düşündüklerimi yazayim dedim.
Türkiyede ve her nerede olursa, kadınların %90 ından fazlası fit vücuttan hoşlanıyor... Bunun en büyük isbatıda kadınların çok büyük bir kısmının Brad Pitt'e hasta olması. Evet bu durumda 120 kiloluk bodyci herzaman dikkat çeker. İnsan ilişkilerinde avantajdır bu. Yalnız 70 kiloluk, iyi giyinen, iyi konuşan, akıllı davranan bodyci kadınlar konusunda daima başarılıdır.
Şimdi bazıları herşeyi kadınlara endekslemek yanlış diyecektir. Onlara bkz. Freud diyor ve saygılar sunuyorum![]()