• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

IslakMavi Fotoğraflar [Lütfen yorum yapın...]

Kaslar daha belirgin dursa daha güzel olur. Sebebini tam bilemiyorum ama yüklen ağırlıklara biraz daha...

Kanatlarda eksiğin var!!Onun dışında orantılı bir gelişim de var..Doğal çalışmaya devam..Yatkın bir yapı..
Başarılar

slms ben seni barda gördüm vücudun daha iyiydi :) sanki gerilemişsin biraz yaw ve o vücuduna göre boyun kısa kalıyor... bence acil yağ oranını düşürüp daha slim ama kaslı bir vücut için ne yapman gerekiyorsa yap çünkü hacimli bir vücuda sahip olmak senin gibi pek uzun olmayan arkadaşlara hiç yakışmıyor kendi kişisel görüşüm sanki daha kısa ve orantısızlık oluyor :( ama yinede her halinle ilgi çekiyordun :)

Çok kısa değilim 1.75 filanım aslında ama normalde fotoğraflarda göründüğümden daha küçük ve zayıf duruyorum.

Bu arada bir önceki programım süper setlerden oluşuyordu o yüzden çok ağır basamıyordum ve kaldıramıyordum, geçen hafta yeni programa başladım, artık daha ağır çalışacağım ve 12-10-8'lik setler uyguluyorum.

Bu arada "chosen" barda ne zaman gördün beni? Yani ne kadar oldu, merak ettim gerçekten geriledim mi? =)

çok çalışmalı. bel kalın. sen sırt kanat ve omuz egzersizlerine agırlık ver. doğru antrenmanlarla bu kusurları kapatabilirsin. belin gercektende kalın. o yuzden kanat ve omuz egzersizleri cok ck onemli.

Back
Yukarı