ALPEREN dedi:ek besin kullanımları, hacim artışı sağlayan(kilo aldıran) takviyeler ve programlar. Birkaç site biliyorum, ayrıca çok kaynak var, 300-400 sayfaya yakın orjinal e-kitaplardan var ama ingilizce. Bunlarıda siteye koyma imkanı olursa insanlar yararlanır. Çünkü baya esaslı bilgiler içeriyor.
sınavlarında başarılar.
sarc4stic dedi:Eyvallah Despo, senin yolladığın Nolva ile Clomid karşılaştırmasınıda listeye ekledim![]()
saydam dedi:alperen güzel olur ama 400 sayfadan bahsediyorsun. :shock: eger ingilizcen iyi ise sende çevirip koyabilirsin 8)
ALPEREN dedi:saydam dedi:alperen güzel olur ama 400 sayfadan bahsediyorsun. :shock: eger ingilizcen iyi ise sende çevirip koyabilirsin 8)
:roll:
valla elimde sözlük, birde metinçeviri programı var baya işe yarıyor. Ama çoğu zaman sapıtıyor. Genel hatlarıyla anca çevirebiliyorum.
sarc4stic dedi:ALPEREN dedi:saydam dedi:alperen güzel olur ama 400 sayfadan bahsediyorsun. :shock: eger ingilizcen iyi ise sende çevirip koyabilirsin 8)
:roll:
valla elimde sözlük, birde metinçeviri programı var baya işe yarıyor. Ama çoğu zaman sapıtıyor. Genel hatlarıyla anca çevirebiliyorum.
Alperen o metin çeviri programları profesyonel değilse pek işe yaramaz, bire bir çeviriyor çünkü deyim/mecaz ayırt etmeden. Yani 300 sayfayı onla çevir Türkçe'sini kimse anlamaz bence![]()