• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

isvicreden merhaba

bi resim de ben yükleyim dedim...

boy 176
yas 28
kilo: yarismada 78-83kg..off sasion 94kg

8 yildir antraman yapiyorum, daha öne box la ugrasmistim ve isvicrede 19 yasinda sampioyn olmustum

selamlar

tebrik ederim güzel vücut yapmışsınız.yanlız göğüs küçük kalmış birde simetri bozukluğu var gibi..

Tebrikler güzel vücut ancak. Simetri bozukluğu mevcut ve göğüslerde diğer bölgelere göre zayıf kalmış. Omuz başları çok iyi olmasına rağmen kol ve göğüs ufak kalmış. Diğer bölgeler tek kelimeyle mükemmel.

Bence çok güzel, gayet düzgün bir vücut. Tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim.

tskler

evet malesef göüs biraz ufak kaldi...agir calistim halde..sanirim gnetik den dolayi
kollar aslinda zayif deyil...omuzlar asir gelisti...daha önce box yaptim icin

selamlar erhan

Selam ..

flexorun da dedigi gibi abdominal cok iyi duruyor.. imrenmemek elde degil..

ben özellikle bacaklarinin uymunu begendim, özellikle ilk resimde arka bacaklarina dikkat ettigimde cok iyi olduklarini tahmin etmek zor degil..

zira yarismaci olarak da yarismalarda asagidan yukari dogru puan verdildiginin bilincindesin..

saygilar ve basarilarinin devamini diliyorum

Tskler arkadaslar

yaklasik 8 senedir bodyle ugrasiyorum..son 4 senedir hayatimi bodye verdim :lol:

bodyde basari,zamanla geliyor ve bilimle
hele hele hangi gidalrin yaradigini hangi gidalrin bodyciye uygunolmadigini ögrenmekle basari geliyor.basarinin 70% yediklerine dikkat ederek ulasiyorsun

Panerai dedi:
Tskler arkadaslar

yaklasik 8 senedir bodyle ugrasiyorum..son 4 senedir hayatimi bodye verdim :lol:

bodyde basari,zamanla geliyor ve bilimle
hele hele hangi gidalrin yaradigini hangi gidalrin bodyciye uygunolmadigini ögrenmekle basari geliyor.basarinin 70% yediklerine dikkat ederek ulasiyorsun

Dostum aramıza hoşgeldin. Evvela muazzam vucudun için bir adet;

nazar_1.gif

Dostum , kaliteli iyi beslenme konusunda tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Başarının %70'ini beslenmeye bağladığına göre geri kalan kısım antremana kalıyor demek ki. Örnek bir beslenme planı verebilirmisin? Yani bir vucutcu neler yemeli neler yememeli? Genel anlamda herkes bir şeyler biliyor ancak maşallah definasyon süper. Ben de yağsız ve kaliteli kaslı bir vucut yapmak istediğimden senin gittiğin yol bana fikir verebilir... Saygılar

15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Flexor

arkadas helal olsun güzel vücudun var.ama bence body sinifinda yarismalara girecegine fitness yada body-fitness grubunda girsen daha iyi basarilar yaklarsin bence.birde arkadaslarin dedigi gibi nasil besleniyorsun yazarsan iyi olur mesela sabah kahvaltindan basla aksama kadar ne yiyosun bize yaz :)

bncede sn bodici olmaktan cok fıtness agırlıklısın 8 yıl ıcın aldıgın yol az goguslerde ne hacim var nede simetri.omuzlarda boksdan gelıor..bulk halım dedıgın resımde bıle gogus eksık trapez kısa kalmıs kollardada problem var.kanat,mıde,bel,omuz ve bacaklarlara bısey solenemez eksık goguse ve kola yuklendın mı ımrenılcek bı vucut olur

MELO199 dedi:
bncede sn bodici olmaktan cok fıtness agırlıklısın 8 yıl ıcın aldıgın yol az goguslerde ne hacim var nede simetri.omuzlarda boksdan gelıor..bulk halım dedıgın resımde bıle gogus eksık trapez kısa kalmıs kollardada problem var.kanat,mıde,bel,omuz ve bacaklarlara bısey solenemez eksık goguse ve kola yuklendın mı ımrenılcek bı vucut olur

senin bu mesajına cevap verirken kullanılacak anahtar kelime; ''GENETİK''... kime göre neye göre az??? göğüse kola yüklen ne demek??? bugüne kadar çalışmadı da şimdi mi yüklenecek yani??? kendisi belirtmiş zaten bu durumun genetikle ilgili bir durum olduğunu ki öyle... beğendiğin bölgelere ne kadar çalıştıysa göğüse kola da o kadar çalıştı muhakkak ama gel gör ki en önemli faktör olan genetik özellikler yüzünden bu kadar oldu.

MELO199 dedi:

Kendini de böyle eleştiriyormusun acaba ben onu merak ettim?

excursıon beni sorgulamak sana mı kalmıs ben fıkrımı yazdım bu da daffy ye bnımde basladıgımda bıceps ım o kadar bozuktukı kısa ve bıcımsızdı kı ugrastım uzattım sımdı vucudumda kotu dıyebılcek bı yerım yok 22 cm koldan 40 cm kola cıkardım 15 aydır bu ısı bılıorum ve antrenorlukte yaptım ısı bıldıkten sona her sey ıstedıgın gıbı olur sımdı oncekı yaptıgım bnm kendı yorummum BNI SORGULAMAK SIZE KALMISSSSSSS

MELO199 dedi:
excursıon beni sorgulamak sana mı kalmıs ben fıkrımı yazdım bu da daffy ye bnımde basladıgımda bıceps ım o kadar bozuktukı kısa ve bıcımsızdı kı ugrastım uzattım sımdı vucudumda kotu dıyebılcek bı yerım yok 22 cm koldan 40 cm kola cıkardım 15 aydır bu ısı bılıorum ve antrenorlukte yaptım ısı bıldıkten sona her sey ıstedıgın gıbı olur sımdı oncekı yaptıgım bnm kendı yorummum BNI SORGULAMAK SIZE KALMISSSSSSS

diyecek birşey yok herşey ortada, kolay gelsin...

Ne olmuş yani bende 8 aydır yapıyorum 31 cm kolu 39.5 cm e çıkardım? Ama daha kendimi yeterli görmüyorum eksiklerimi tamamlayınca buraya bende resimlerimi koyacağım. Ve her zaman hepimiz eksiğizdir, kimse 4 4 lük değildir, bu bana göre, çünkü yeter dediğin zaman daha ileri gidemezsin. Benim görüşüm felsefem bu. Ama çok acımasızca eleştiri yapmışsın ben ona karşı bir mesaj yazdım, kolay mı yarışmaya hazırlanmak? Kolay mı kurumak? Kolay mı günde 40 gr kh'la yaşamak. EMEĞE SAYGI LÜTFEN. İyi veya kötü olmuş ama sonuçta ortada bir emek var, yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapalım.

Benim bu arkadaşımız için yorumum şöyle olurdu. Göğüs ve kol biraz daha hacimli olsa daha iyi olurdu. Sen onun hocası değilsin ki oran eksik buran yamuk diyesin ;)

güzel bir vücut umarım her geçen gün dahada iyiye gidersin tebrikler!!!

Back
Yukarı