• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

iyi bakın bu resme

kerwan

Üye
boy 176 kilo 76 yaş 33 bel fıtığı ağrılarım geçti , yavaş yavaş başlıycam ve 1 sene sonra beni tanıyamayacaksınız , hırs yaptım galiba. tavsiyelerinize açığım ,eleştirecek bi şey yok , çünkü ortada bişey yok :lol: :lol:

ben şimdi bile tanıyamadım.eminim bir sene sonra bu azimle hiç tanıyamam ama tanışmak için elimden geleni yaparım.Saygılar...

İnşallah bi terslik çıkmaz 1 sene sonra güzel bir vücutla burda resimlerini görürüz.. başarılar..

Hırslı ve disiplinli bir çalışmayla 5-6 ayda da bambaşka bir vücuda ulaşabilirsiniz...

göbek felan güzel dimi :lol: aslında göbeğin altında baklavalar yatıyor ( ama yenmiş baklavalar )
epeyidir bel ve mide hareketi yapıyorum , yağların altında biraz mide kası var biliyorum , hissediyorum...

Bence 1 sene sonra değil, her ay resimlerinizi gönderin...Emin olun bu sizi daha fazla motive edecek...

1 sene bu spor için iyi bir zaman çalışarak epey yol katedilebilir
ama bu hırsın dewam ederse tabiiki...
sana şimdiden kolay gelsin diyorum inşaallah şewkin hiç kırılmaz
we istediğini başarırsın ;)

Selam arkadaşım hiçkimse anasından doğma vücutçu olmadı. Sen 1 ay sıkı bir diyetle cardio bile yapsan feci değişikliği görürsün. iyi çalışmalar dilerim.

bu azmin
bu hırsın üzerine bi de disiplin eklersen,
1 sene bile olmadan cok iyi seviyeye gelebilirsin..

aydan aya gelisim resimlerini bekliyoruz..

basarilar diliyorum..

bu azimle forumun yeni idolü bile olabilirsiniz. biz burda azme, inatçılığa ve çok çalışma amacına saygı duyuyor ve aylık ya da 3 aylık gelişimi gösteren resimlerini de ilerde bekliyoruz...

3 ayda bir resimlerimi yolluycam , bakalım ne olacak , bu günden itibaren yeni salona başlıyorum...

acaba , cardio yapıp öylemi devam etsem yoksa cardio ya hiç bulaşmasam mı şimdi ne dersiniz ?

kerwan dedi:
acaba , cardio yapıp öylemi devam etsem yoksa cardio ya hiç bulaşmasam mı şimdi ne dersiniz ?

bence ilk basta kas kütlesini,hacmini yükseltmelisin..
biraz daha kas kazanmalısın..
daha sonra cardio yapıp alttaki kas kütlesini meydana cıkarmalısın..
simdi cardioya girersen pek bisey olmaz sanırım..
fakat hem kas kütlesi yapabilir hemde yavas yavas yag yakabilirsin..
idman dan sonra 20 dakika cardio simdilik yeterli olur..
ama bence cardioyu daha sonra yap derim...

ok , bende öyle düşünmüştüm ama bir danışayım dedim..
cardio yapsak boşa yapmış olucaz , altta fazla bişey yok çünkü :)

Back
Yukarı