Selamlar ;
Biraz uzun bir yazı olacak içimden geleni yazacağım ve belki bir kişi okuyacak belki beş ay sonra bin kişi..
Uzunluğunun birinci sebebi @
Lethe552 ve hemen konuya giriyorum..
Ortalama bir yıldır bu sporu yapıyorum ve ek gıda olarak çok fazla olmasa da bir kısım ürün kullandım. Kesinlikle kalitesiz veya ucuz ürünler almadım hep en iyilerini almaya çalıştım. Ancak her evde olduğu gibi ailem tarafından sorunlar yaşadım. Benim motivasyonum arttıkça ailem tarafından baskı arttı. Whey+Kazein yani ailemin gözünde büyük iki kutu girdi ramazanla beraber. Bugün 16. gün ve her gün daha fazla baskı yaşadım. Aslında onunla ilgilisi olmadığı halde @
Lethe552 den bu konuyla ilgili bir şey yapmasını istedim. Anneme ve babama mektup tarzı bir şey yazdı. Ancak yinede ailem tarafından baskılar devam edecek buna adım kadar eminim. Ben mr olimpia olsam yinede içme yavrum şunları diyecekler bana. Ancak @
Lethe552 nin yazdıkları o kadar çok hoşuma gitti ki ben burdan ona bir kere daha teşekkür etmek istedim. Aslında içimde ki teşekkür ihtiyacını buraya tam olarak yansıtamıyorum kelimeler buna yeterli olmuyor. Abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz ancak alakası olmayan bir konu hakkında binlerce kelime bir yazı yazması beni çok mutlu etti.
Şimdi yürüyüşümle ilgili notlar paylaşacağım ;
@
Lethe552 ile parçalama döneminde HIIT tarzı cardio yapmayı planlıyoruz.. Zaten kendisi bunu çok denediği için içi rahat ancak bende çok araştırmalar yaptım ve sonuçların hep iyi olduğu yazıyor. Bugün ki bir saatlik normal yürüyüşümde küçük bir alıştırma yapma kararı aldık beraber ve 10 dakika ısınma yaptıktan sonra 30 saniyelik sprintler yapıp 60 saniyelik dinlenmeler yaptım.. 10. dakikada başladım ve 25. dakikada bitirdim. Size burda aman çok güzel bütün yağlarım yandı diyemem ancak sadece bir kere denemenizi öneriyorum. Çünkü hayatımda hiç bu kadar yorulmamıştım

yorulmanın yeterli olduğunu düşünmüyorum ancak terleme de yüksek bir seviyedeydi. Son olarak yürüyüşümü yine bir saat yaptım. Genel olarak ter ve yorulma açısından iki aydır yaptığım yürüyüşlerin en etkilisiydi galiba bir daha ki haftanın sonunda sadece HIIT olarak çalışacağım. Ramazan sonrasında ki asıl çalışmalarıma hazırlık olması için.
DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN
TIKLAYINIZ.
Eki Görüntüle 30858
Son olarak konu gösterimim tam olarak 3 bin olmaya çok yaklaştı. Arkadaşlarım saçmalama bu kadar takma dese de bir kişi bile artınca gösterim ben mutlu oluyorum
Herkese iyi geceler.