Jake Tyler Antrenman Günlüğü

Hocam bir saat yürüyüş 651 kalori ediyor mu? Bana fazla geldi :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar ;
Çok hızlı yürüdüğüm için belki bu sonuç çıkmıştır. Ancak bu programın hata yapacağını sanmıyorum çünkü en çok tutulan yürüyüş programlarından birisi. Zaten kalori için değil ramazan sonrasında ki parçalama sürecine hazırlık olsun diye yapıyorum yürüyüşleri.

Bugün çok fazla yazamayacağım herkese iyi günler diliyorum :)

Selamlar ;

Hayran olduğum çok az adamın başında geliyor Phil Jeath :)

Herkese iyi günler :)

Selamlar hacim olarak süper duruyorsun ama beni ilgilendiren kısım define halin...
Çünkü bu kumaşın altında ne var yada kütlenin onu ancak define olduğunda görebiliriz..
Ama sayfaları hızlı hızlı ve tek tek kontrol ettim diyebilirim güzel bir istikrar yakalamışsın motivasyonun hat safhada..
Bu işin sırları da bunlardan ibaret zaten konunun yani senin gelişiminin takipçisi olacağım..
Allah yolunu açık etsin umarım istediğin vücudu istediğin sürede elde edersin :);)

Selamlar hacim olarak süper duruyorsun ama beni ilgilendiren kısım define halin...
Çünkü bu kumaşın altında ne var yada kütlenin onu ancak define olduğunda görebiliriz..
Ama sayfaları hızlı hızlı ve tek tek kontrol ettim diyebilirim güzel bir istikrar yakalamışsın motivasyonun hat safhada..
Bu işin sırları da bunlardan ibaret zaten konunun yani senin gelişiminin takipçisi olacağım..
Allah yolunu açık etsin umarım istediğin vücudu istediğin sürede elde edersin :);)

Bir şeyleri başarmış insanlardan bunları duyuyor olmak beni çok mutlu ediyor.. Adaşım olarak umarım sizde bütün istediklerinize bir bir ulaşırsınız.. Define halime de en geç 3-4 ay içerisinde burada paylaşacağım.

Herkese selamlar ;

Yukarıda gördüğünüz gibi başarılı kişilerin benim hakkımda güzel şeyler yazıyor olması beni çok mutlu ediyor.
Normal iftarlarımdan birisini yaptım ve ardından sade bir nescafe içtim. Şimdi yürüyüşe çıkıyorum ve notlarımı yürüyüş sonrasında paylaşacağım.

Herkese iyi akşamlar.

Selamlar ;
Biraz uzun bir yazı olacak içimden geleni yazacağım ve belki bir kişi okuyacak belki beş ay sonra bin kişi..

Uzunluğunun birinci sebebi @Lethe552 ve hemen konuya giriyorum..

Ortalama bir yıldır bu sporu yapıyorum ve ek gıda olarak çok fazla olmasa da bir kısım ürün kullandım. Kesinlikle kalitesiz veya ucuz ürünler almadım hep en iyilerini almaya çalıştım. Ancak her evde olduğu gibi ailem tarafından sorunlar yaşadım. Benim motivasyonum arttıkça ailem tarafından baskı arttı. Whey+Kazein yani ailemin gözünde büyük iki kutu girdi ramazanla beraber. Bugün 16. gün ve her gün daha fazla baskı yaşadım. Aslında onunla ilgilisi olmadığı halde @Lethe552 den bu konuyla ilgili bir şey yapmasını istedim. Anneme ve babama mektup tarzı bir şey yazdı. Ancak yinede ailem tarafından baskılar devam edecek buna adım kadar eminim. Ben mr olimpia olsam yinede içme yavrum şunları diyecekler bana. Ancak @Lethe552 nin yazdıkları o kadar çok hoşuma gitti ki ben burdan ona bir kere daha teşekkür etmek istedim. Aslında içimde ki teşekkür ihtiyacını buraya tam olarak yansıtamıyorum kelimeler buna yeterli olmuyor. Abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz ancak alakası olmayan bir konu hakkında binlerce kelime bir yazı yazması beni çok mutlu etti.

Şimdi yürüyüşümle ilgili notlar paylaşacağım ;

@Lethe552 ile parçalama döneminde HIIT tarzı cardio yapmayı planlıyoruz.. Zaten kendisi bunu çok denediği için içi rahat ancak bende çok araştırmalar yaptım ve sonuçların hep iyi olduğu yazıyor. Bugün ki bir saatlik normal yürüyüşümde küçük bir alıştırma yapma kararı aldık beraber ve 10 dakika ısınma yaptıktan sonra 30 saniyelik sprintler yapıp 60 saniyelik dinlenmeler yaptım.. 10. dakikada başladım ve 25. dakikada bitirdim. Size burda aman çok güzel bütün yağlarım yandı diyemem ancak sadece bir kere denemenizi öneriyorum. Çünkü hayatımda hiç bu kadar yorulmamıştım :) yorulmanın yeterli olduğunu düşünmüyorum ancak terleme de yüksek bir seviyedeydi. Son olarak yürüyüşümü yine bir saat yaptım. Genel olarak ter ve yorulma açısından iki aydır yaptığım yürüyüşlerin en etkilisiydi galiba bir daha ki haftanın sonunda sadece HIIT olarak çalışacağım. Ramazan sonrasında ki asıl çalışmalarıma hazırlık olması için.

DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Photo 13.07.2014 23 55 56.png

Son olarak konu gösterimim tam olarak 3 bin olmaya çok yaklaştı. Arkadaşlarım saçmalama bu kadar takma dese de bir kişi bile artınca gösterim ben mutlu oluyorum :)

Herkese iyi geceler.

Selamlar ;
Biraz uzun bir yazı olacak içimden geleni yazacağım ve belki bir kişi okuyacak belki beş ay sonra bin kişi..

Uzunluğunun birinci sebebi @Lethe552 ve hemen konuya giriyorum..

Ortalama bir yıldır bu sporu yapıyorum ve ek gıda olarak çok fazla olmasa da bir kısım ürün kullandım. Kesinlikle kalitesiz veya ucuz ürünler almadım hep en iyilerini almaya çalıştım. Ancak her evde olduğu gibi ailem tarafından sorunlar yaşadım. Benim motivasyonum arttıkça ailem tarafından baskı arttı. Whey+Kazein yani ailemin gözünde büyük iki kutu girdi ramazanla beraber. Bugün 16. gün ve her gün daha fazla baskı yaşadım. Aslında onunla ilgilisi olmadığı halde @Lethe552 den bu konuyla ilgili bir şey yapmasını istedim. Anneme ve babama mektup tarzı bir şey yazdı. Ancak yinede ailem tarafından baskılar devam edecek buna adım kadar eminim. Ben mr olimpia olsam yinede içme yavrum şunları diyecekler bana. Ancak @Lethe552 nin yazdıkları o kadar çok hoşuma gitti ki ben burdan ona bir kere daha teşekkür etmek istedim. Aslında içimde ki teşekkür ihtiyacını buraya tam olarak yansıtamıyorum kelimeler buna yeterli olmuyor. Abarttığımı düşünüyor olabilirsiniz ancak alakası olmayan bir konu hakkında binlerce kelime bir yazı yazması beni çok mutlu etti.

Şimdi yürüyüşümle ilgili notlar paylaşacağım ;

@Lethe552 ile parçalama döneminde HIIT tarzı cardio yapmayı planlıyoruz.. Zaten kendisi bunu çok denediği için içi rahat ancak bende çok araştırmalar yaptım ve sonuçların hep iyi olduğu yazıyor. Bugün ki bir saatlik normal yürüyüşümde küçük bir alıştırma yapma kararı aldık beraber ve 10 dakika ısınma yaptıktan sonra 30 saniyelik sprintler yapıp 60 saniyelik dinlenmeler yaptım.. 10. dakikada başladım ve 25. dakikada bitirdim. Size burda aman çok güzel bütün yağlarım yandı diyemem ancak sadece bir kere denemenizi öneriyorum. Çünkü hayatımda hiç bu kadar yorulmamıştım :) yorulmanın yeterli olduğunu düşünmüyorum ancak terleme de yüksek bir seviyedeydi. Son olarak yürüyüşümü yine bir saat yaptım. Genel olarak ter ve yorulma açısından iki aydır yaptığım yürüyüşlerin en etkilisiydi galiba bir daha ki haftanın sonunda sadece HIIT olarak çalışacağım. Ramazan sonrasında ki asıl çalışmalarıma hazırlık olması için.

DETAYLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eki Görüntüle 30858

Son olarak konu gösterimim tam olarak 3 bin olmaya çok yaklaştı. Arkadaşlarım saçmalama bu kadar takma dese de bir kişi bile artınca gösterim ben mutlu oluyorum :)

Herkese iyi geceler.
Yanlız değilsin bu konularda herkeste var ailenin supplementlere olan on yargısı takipteyiz Mr.Olimpia :)) Osman Başere sevgiler yollarsin herhalde :)

Yanlız değilsin bu konularda herkeste var ailenin supplementlere olan on yargısı takipteyiz Mr.Olimpia :)) Osman Başere sevgiler yollarsin herhalde :)

Ona her yerden sevgilerimi yollayacağım.( bizim salonun sahibi ve hocası )

Herkese selamlar ;
Hem sahurumdan bir kare paylaşmak istiyorum hemde konuma 3bin kişinin girmesini kutlamak istiyorum :)
Photo 14.07.2014 02 18 22.jpg
Kutlamak derken yulafımın içine yağsız sütün yanına çok az yüzde yüz vişne suyu ekledim :) Bundan sonra her gün yarışma dönemi benim için bu yüzden ödüllerde böyle olacak.
Umarım herkes hedeflerine bir bir ulaşır.
Herkese iyi geceler :)

konun çok güncel ve samimi olduğu için bukadar ilgi görüyor olsa gerek :)

konun çok güncel ve samimi olduğu için bukadar ilgi görüyor olsa gerek :)

Siz abilerim üslubuma güzel yorumlar yazdıkça yazılarımı paylaşmadan önce üç kere dört kere okur hale geldim. Çok teşekkür ederim :)

Herkese selamlar ;

Ramazan ayının bitmesine 14 gün kaldı yeni takipçiler için yazıyım oruç tutuyorum ve ramazan ayını çok seviyorum ancak ramazan sonrası için büyük planlarım olduğu için bu kadar acele ediyorum. Tam 14 gün sonra antrenman stilim tamamen değişecek ve % 10 yağ oranına düşene kadar eskisi gibi olmayacak. Ancak geleceğe bakmadan önce bugün en sevdiğim antrenmanlardan birisi yani göğüs antrenmanım var. Tek başıma gireceğim için çok iyi geçmesini planlıyorum aşırı ağır giremeyeceğim arkamda kimse olmadığı için ancak set aralarını tam saniyesinde bitirmeye çalışacağım.

Herkese iyi günler.

Selamlar ;
Crossfit ne zaman izlesem beni korkutuyor. Ancak bu güzel olmuş :D

Herkese iyi günler

Selamlar ;
Her zaman olduğu gibi bir kase tavuk suyuna şehriye çorbası içtim yanında 200 gram tavuk göğüsü ve 200 gram kepekli makarna yedim. İki ağırlıkta pişmiş ağırlıktır.
İftar öncesi küçük bir alışveriş yaptım ve ne aldığımı bilmediğim halde cebimden 60 lira çıktı :) ramazan sonrasında yemeklerimin öğün öğün giderlerini hesaplayacağım çünkü bu şekilde nereye gittiği belli olmayan çok para oluyor.
Antrenman ortalama 10'da başlar ve 11 de biter diye düşünüyorum. Bugün küçük bir farklılık oluyor ve antrenmanıma yardımcı olarak @NowFear3 geliyor.
Herkese iyi akşamlar :)

Selamlar ;
Sahur sonrası uyumaya başladım bu benim için kötü olabilir ancak antrenmandan çık yemek ye yemeğin hazmedilmesini bekle sonra uyu 1.5 saat sonra uyan beni çok yordu ilk iki hafta. Bende sahurdan sonra uyumaya başladım ancak 8-9 saat uyuyorum ve vücudu doyuruyorum diye düşünüyorum.
Geç yazmamın sebebi de antrenman sonrası öğünümden sonra dışarıya çıktım.
Son olarak komik bir olay anlatıp antrenman notlarıma ve fotolarıma geçiyorum. Antrenmandan sonra bir arkadaş sakız uzattı o yorgunlukla kabul ettim. Belki abartı ama şekerli olduğunu hissettiğim anda çıkarttım. Şuan hayatımda ki tek tatlı iftarda ve sahurda yediğim 3 adet hurma. Ramazan sonrası da yeni beslenme düzenimde baya az ve kaliteli tüketmeyi planlıyorum.

Göğüs
Incline Bench Press 12-12-10-10
Incline Dumbbell Fly 15 x 3
Flat Dumbbell Bench Press 12-10-10
Push ups Maksimum x 3 *Her sette 12 tekrarı zorlanmadan çıkarabilirsen sırtına plaka koy
Biceps
EZ Barbell Curl 12 x 3
Incline Hammer Curl 12 x 3
Concentration Curl 15 x 3
Abs
Weighted Crunch Maksimum x 3 *15 tekrarı geçebiliyorsan ağırlığı artır
Bottoms Up Maksimum x 3 *Setin sonlarına doğru ciddi derecede zorlanmaya başlarsın

Antrenman notlarım ;

Bench press dışında bütün hareketlerin arasında 30 saniye ara verdim. Ortalama 1 saat sürdü antrenman ve gerçekten çok verimli geçti. Zaten ne kadar verimli geçtiğini benden sonra @NowFear3 yazacaktır. Çünkü kendisi ilk kez benimle çalıştı ve çok kötü durumdaydı eve giderken :) Hızlı çalışmaya alıştığım için sürekli zamanında girmeye çalışıyorum ancak o buna alışık değil belki set aralarında 1.5 dakika bile verdiği oluyordu. Ancak bundan sonra oda kısa set arası şeklinde çalışacaktır. İncline Hammer Curl'ü bütün bu sporu yapanlara öneriyorum çünkü düzgün yapıldığı taktirde normal hammer curlden çok daha iyi çalıştırıyor. Her hafta yazmaya devam edeceğim ; BOTTOMS UP yapın... Aşağıda videosunu paylaşıyorum. Ben ramazan sorasında bilek ağırlıkları almayı planlıyorum sadece bu hareket için.

Antrenmandan Fotoğraflar ;

Aynı açıdan iki foto üç foto olabilir. Ancak zaten bakan sayısı az olduğu için hiç önemi yok. Bir dakika fazla zamanınız alacağım kusuruma bakmayın :)

Göğüs hareketlerim bittikten sonra üç foto çekildim.
ikisi ;
Photo 14.07.2014 22 38 35 (1).jpg Photo 14.07.2014 22 38 39.jpg
diğeri ( tamamen ter için çekilmiş bir fotodur ) ;
Photo 14.07.2014 22 38 57.jpg

Tüm antrenmanın son hareketi ; Bottoms up!
Photo 14.07.2014 23 12 47.jpg

Yanlış yapıyor olabilirim ancak doğru yapabilmek için gayret gösteriyorum zamanla oturacak. Kardeşim öyle değil böyle diyebilecek bir kişi bile yok salonda.

Antrenman bittikten sonra fotolar göğüs hareketleri biteli ortalama 45-50 dakika geçti. Ancak tabi ki sıcağım :) bu arada spor sırasında 1.5 litre su içtim sonrasında ise protein tozu içtim yani ortalama 2 litre su var midemde. Olmasa da göbeğim var ancak burda biraz daha fazla çıkmış onu anlatmak istedim.
Photo 14.07.2014 23 17 22.jpg Photo 14.07.2014 23 17 26.jpg Photo 14.07.2014 23 17 47.jpg
İlk kez beraber antrenman yaptığım Ferhat kardeşim @NowFear3 ile beraber.
Photo 14.07.2014 23 19 07.jpg Photo 14.07.2014 23 19 10.jpg

Sorularınıza cevap veririm , kardeşim şurası çok geri derseniz oraya yüklenirim yani aklınıza gelen her mesajınızı bana yazabilirsiniz.

Photo 14.07.2014 23 17 42.jpg

Herkese iyi geceler :) okuduğunuz ve takip ettiğiniz için teşekkür ederim.

Abi okudum hepsini cidden definisyonda süper bi vucut cikicak ortaya omuzda damarlar bu yag oraninda bile belli oluyo yanlis anlama bu yag oraninda derken düşük degil sonucta ama hallediceksin zaten zamani geldiginde.definisyon doneminde killari kes bence benim fikrim sadece gogus bile yeter kolay gelsin :)

Abi okudum hepsini cidden definisyonda süper bi vucut cikicak ortaya omuzda damarlar bu yag oraninda bile belli oluyo yanlis anlama bu yag oraninda derken düşük degil sonucta ama hallediceksin zaten zamani geldiginde.definisyon doneminde killari kes bence benim fikrim sadece gogus bile yeter kolay gelsin :)
Selamlar ;
Umarım hepinizin dediği gibi güzel bir vücut ortaya çıkar. Emeğimin karşılığını alırım. Yinede çok kas kaybetsem bile veya çok az yağ atsam bile pes etmeyi düşünmüyorum.
Yağ oranım hakkında lafını geri almana gerek yok , çok bilinçsiz bir kış geçirdim ve sonuç bu. Keşke en baştan itibaren profesyonel biriyle çalışsaydım.
Kıl konusunda aklımda lazer epilasyon da var. Ancak zaten ara sıra alıyorum üst bölgenin hepsini.
Güzel mesajın için tekrar teşekkür ederim egemen :)
İyi geceler herkese.

Selamlar ;
Umarım hepinizin dediği gibi güzel bir vücut ortaya çıkar. Emeğimin karşılığını alırım. Yinede çok kas kaybetsem bile veya çok az yağ atsam bile pes etmeyi düşünmüyorum.
Yağ oranım hakkında lafını geri almana gerek yok , çok bilinçsiz bir kış geçirdim ve sonuç bu. Keşke en baştan itibaren profesyonel biriyle çalışsaydım.
Kıl konusunda aklımda lazer epilasyon da var. Ancak zaten ara sıra alıyorum üst bölgenin hepsini.
Güzel mesajın için tekrar teşekkür ederim egemen :)
İyi geceler herkese.
Iyi geceler abi son olarak bottoms up hareketini birde mekik sehpasinda yapmani tavsiye ederim dene bi bence memnun kalmazsan yine duz devam edersin ben cok verim almistim iyi geceler :)
Egik mekik sehpalari oluyo ya ona ters sekilde yatarak

yağ attığınız yüzünüzden bile belli oluyor, aynı hırsla devam:):)

Antrenman stilimi değiştirdim çok az onun dışında çok büyük bir değişiklik yok. Asıl yağ atımı ramazan sonrasında inşallah.
Güzel mesajın için teşekkür ederim.

Herkese selamlar ;
Dün gece antrenman fotolarımın olduğu mesajım biraz yukarıya kaçtı ona bakmanızı rica ediyorum. Onun dışında bugün ciddi güzel uyandım bakalım akşam ki antrenmanıma nasıl etki edecek.
Herkese iyi günler.

Selamlar ;
Bugün video veya yazı paylaşamadım. Şimdi iftar için geldim eve dışarıdaydım.
Herkesin orucunu Allah kabul etsin.
İyi akşamlar , iftar sonrası görüşmek üzere :)

Selamlar ;

Bugün çok kötü bir gün :(
muhteşem bir antrenman yaptım gerek zaman olsun gerek set araları olsun gerek nizamiyet olsun on numaraydı. Antrenman sırasında bir arkadaşımdan aldığım Scivation Xtend'i içtim. Onun hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü bir kere de hiç bir şey anlaşılmaz..
Güzel bir iftar yaptım ve salona gittim dediğim gibi antrenman muhteşem geçti. Antrenman sırasında bütün hareketlerimi video çektim ve hemen eve giderim youtube atarım konumda paylaşırım dedim. Ancak soyunma odasına gittim yanıma protein tozumu almadığımı gördüm. Hemen giyinip eve gidip içmek istedim bu sırada antrenman sonrasına almam gereken tavuğu unuttum. Yani çok berbat bir antrenman sonrası yaşadım. Eve geldiğim gibi protein tozumu 1.5 ölçek olarak içtim. 200 gram makarna 200 gram lor peyniri ve 3 adet yumurta(iki beyaz) yedim. Tavuğun yerini tutmayacağını biliyorum ancak yarama tuz basmayın zaten çok sinirli durumdayım :( böyle güzel antrenmanlar dan sonra böyle şeyler yaşayınca boşa gitmiş gibi hissediyorum her şey.. Videoları da yarın yüklemeyi planlıyorum.. Bu akşam neşeli bir Burak olmayacak karşınızda kusuruma bakmayın. İyi geceler.

Bacak
Romanian Deadlift 12-12-10-10
Serbest Squat 12-12-10-10
Barbell Walking Lunge 3 x 10’ar adım (Her bacak için)
Leg Extension & Leg Curl 3 x 10 & 10 *Süpetset
Seated Calf Raise & Smith Machine Calf Raise 4 x 12 & 12 * Süpetset

Tekrar iyi geceler.

Back
Yukarı