Selamlar , çok muhteşem bir sırt + calf antrenmanından çıktım. Fotolar paylaşacağım ancak
sıcak olduğumu belirtmek isterim. Birde poz verme konusunda iyi olmadığım çok belli zaten
Antrenman ;
Front Lat Pulldown 12-10-10-8
Bentover Barbell Row 10-10-8-8
( GENEL OLARAK ANTREMAN DA ÇOK AĞIR GİRMEMEYE VE HAREKETLERİ BOZMAMAYA ÇALIŞTIM )
Behind the Neck Lat Pulldown 12-12-10-10
Seated Rope Row 12-12-10-10
Straight Arm Pulldown 15-15-12-12
KALCalf Press on the Leg Press Machine & Smith Machine Calf Raise & Single Leg Calf Raise 4 x 12&12&10 * Süperset
Fotoğraflar ;
Bu iki foto için yorum yapmak istiyorum ve özür dilemek istiyorum. Kesinlikle bu fotoda çıktığı gibi ince bacaklara sahip değilim yani kaslıyım filan demiyorum , genetikten kaynaklanan bir sıkıntı var bacaklarım ve calf çok kalın. Keşke bu fotoda çıktığı gibi olsa. Birde amele yanığım da çok güzel çıkmış. İşimiz bilgisayar olduğu için. Hep unutuyorum sona ekliyorum , zamanla düzelecek bu yazılarım inşallah. Bu hareket için @
Lethe552 'ye teşekkür etmem gerekir aşırı iyi çalıştırıyor. Zirvede bir-iki saniye duruyorum ben , çok iyi oluyor.
Bundan sonra ekleyeceğim sırt fotoları bugün çekilmiştir ve sıcak değildir
ALEV ALEVDİR. Neden sıcak atıyorsun yazmıyorsun demeyin diye yazıyorum.
Poz verme özürlüyüm resmen. Sağ kolum aşağıda çıkmasa çok iyi olacakmış son iki fotoğraf.
Dün sıcak iken çekilmediğim göğüs fotosunu çekilmek istedim bugün. Bu fotodan göğüs anlaşılmaz biliyorum. Ancak bu duruşu seviyorum , çok iyi ışık geliyor oradan. En son olarak zaten göğüs'üm diğer tüm bölgelere göre çok geri.. Üzerinde @
Lethe552 ile beraber çalışıyoruz.
Fotoğraflar ortaya çıktıça ne kadar kötü bir salon da çalıştığım oraya çıkıyor

Ancak güzel bir salon için en az 40-45 km yol gitmem gerekiyor. Zaten yemek -supplement derken büyük para harcıyorum bir de yola para veremem şuan. Sıcak olduğumu tekrar belirtmek istiyorum. Son olarak Proteinlere başlamadım. Ramazanla beraber başlamak istiyorum

İyi kötü yorumlarınıza açığım ki kendimi geliştirebileyim.
Antrenman sonrası öğünümü de koyayım da bir daha bir daha yukarıya çıkarmayayım konuyu.
Buyurun ;
Bugün pilav veya makarna yemek istemiyorum. Tam buğday ekmeyi yiyeceğim bir iki dilim. Salatada çok çok az yağ var ve keten tohumu attım içine.
Herkese iyi akşamlar

iyi sporlar.