• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

jarhead resimler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil fotoğrafınızla koyduğunuz fotoğraflar arasında farklar var. Profil fotoğrafınıza baktığımda daha iyi bir vücut bekliyordum. Profil fotoğrafınız koyduğunuz fotoğraflardan daha iyi sanki
Biraz geriye gitmiş gibisiniz sanki?

evet rpac o fotoda 103 kg idim hacim kaybettim özellikle göğüsden yaz beni çok fena vurdu. beslenme eskisi gibi değil psikolejim altüst oldu bu sporda psikoleji herşeyden önemli kafanız rahat olmayınca ne kilo basılıyor ne yemek yeniyor ne uyunuyor hiç bişe yapılmıyor. inşallah kışın sağlam hacim yakalayıp seneye iyi çıkmak istiyorum.

No ürünlerini kullanmadıysanız eğer şiddetle tavsiye ederim kışın yapacağınız plan program için. Belki çok yerde övüyorum bu no ürünlerini ama emin olun ki bu no'lar supplement dünyasının altın çocukları.(en azından benim açımdan)

bir senede cok iyi vücut yapmissin bir sene sonra hatta iki sene sonraki resimlerinide görmek dilegiyle iyi antrenmanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı