Jay Cutler 2010 mr Olympia ya 2 ay kala formu

Jay'in formuna şaşırdım doğrusu. Bariz biçimde hacim kaybetmiş. En azından ben öyle gördüm. Jay'in bence Kai Greene'in yanında hiç şansı kalmadı. Kai geçen seneki gibi hata yapmaz ve kondisyonuna dikkat ederse Cutler'ı eze eze Mr. Olympia olur. Çok mu abarttım acaba ? Kai Greene hayranlığı insana neler söyletiyo :D

Dediğiniz yarışmacılara da baktım videoyu da izledim. Bence Kai greene'den de martinezden de daha estetik duruyor bence. Bu arada 2010'a ronnie katılacak mı arkadaşlar ve 2010 şampiyonası ne zaman olacak?

jay fank zane gibi olmuş :D şaka maka umarım victor kazanır. çünki victor o heykeli hakediyor. ayrıca ronnie yok listede. nezaman oldugunu bende bilmiyorum bilen biri söylesin.

jay cutlerin isi zor. Gördügüm en zorlu yarisma olacak sanki. Saglam adamlar var yeni isimler var ve bu yarismada en az 10 sporcu iddialı.

jay fank zane gibi olmuş :D şaka maka umarım victor kazanır. çünki victor o heykeli hakediyor. ayrıca ronnie yok listede. nezaman oldugunu bende bilmiyorum bilen biri söylesin.

Mr. Olympia 24-25-26 Eylül tarihlerinde Las Vegas'ta yapılacak arkadaşlar. bodybuilding.com internet üzerinden canlı yayınlıyor her sene. Her hangi bir tv kanalında yayınlanmıyor bildiğim kadarıyla. Bu linkten Mr. Olympia ile ilgili bilgi edinebilirsiniz :

http://www.mrolympia.com/

https://www.youtube.com/watch?v=td64Nmo6NXo

jay victor ve branch posing yapiyorlar (2010)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:16 ----------

ayrica bence dennis wolf da süpriz yapip ve belki ilk 5 ler arasna girebilir bu sene ny pro larda gayet iyiydi bence
roelly winklar da süprizler dolu tricepleri mükemmel

az önce forumda bir konu vardı. phil heath inanılmaz hacim kazanmış 5 hafta kala bir fotoğrafı vardı ne hale gelmiş inanamazsınız. Ben 1 heath 2 cutler olarak kararımı değiştiriyorum.

yok herzaman konuşuluyo. yok phill 30 kg aldı yok phill 70 kg aldı yok phill in kolları 65 cm oldu. bu adam herzaman abartılıyor. sulu sulu fotolarını koyuyorlar sonra eriyiveriyo yarışmalarda. phill den bişey cıkmaz diyorum ben...

Back
Yukarı