Jay Cutler emekli olmalı mı?

Sizce Jay Cutler emekli olmalı mı?

• Total voters
    144
Sizce Jay Cutler emekli olmalı mı?Muscle and Fitness dergisinin geçen sayısında böyle bir başlık vardı.Evet sizce Jay Cutler emekli olmalı mı?

Jay Cutler bu sene ameliyat oldu ve programın gerisinde kaldı diye herkes phil heathı rakipsiz gördü. Jay bu seneyi geçip öbür seneye daha iyi hazırlanacağı için yarışmadan çekildi. Bence emekli olmalımı sorusu çok erken. Seneye yani 2013 mr.olympia da net bir cevap gelir. :)

Bende bi Jay hayranı olarak emekli olmasını istemem, ama Phill Heath bu senede işi götürür gibi.Bu sene Jay' in işi zor olduğundan Kai Greene' i tutuyorum bu sene :)

Dexter Jackson 1969 doğumlu ve her yarışmada var. Arnold Classic, Mr O v.s

Jay ise 1973 doğumlu daha erken diye düşünüyorum. Yaş haddinden bakarsak tabi...

çok çok erken zaten bu adamın karısı sporcu kendı sporcu ayrıca jay reklam gelirlerini bırakmamak içinde bırakmaz :)

bence olmalı, o ve synthollü kollarını mr olympia sahnesinde görmek istemiyoruz :D
muscletech ile sponsorlugu bitti bu arada.

ya arkadaşlar bi kolunda synthol var oda oburunden ufak durdugu ıcın orantısızlığı kaybetmek için başka çaresi yok adam sanki greg valentino

bana kalırsa emekli olmalı; bicepsi patlak vermese bile her sene form kaybediyordu hatta korkuları yüzünden daha sonraları Phil'in antrenörü Rambod'la çalışmak zorunda kaldı.

ayrıca sponsorlarını da kaybediyor bu açıdan da zararda.

dönerse victor martinez'den farkı kalmaz.

adamı hemen gömmüşsünüz yahu :) daha çok erken,
bence rahat 2-3 hatta 4 yıl daha götürür bu işi,
haa 1. olamaz belki ama herhangi bi sakatlığı nüksetmezse ilk 3 te bi süre daha rahat tutunacaktır, ronnie bile geçtiğimiz senelerde tekrar dönebilirim diyebilmişse jay'in emekli olmasının istenmesi jay'e hakaret olur:)

Emekli olursa baya maddi kayba da uğrar sanırım bunları bırakacağını sanmıyorum, ama bence body dünyasını temsil açısından emekli olmaması gerek zaten. Çünkü Olympia'da ki ender yakışıklı adamlardan biri. Şimdi bu sporu bi Branch warren, Coleman(çok iyi biri) gibi bi adamın tanıtması var bi Gunter, Cutler, Arnold gibilerinin tanıtması var. Yani Dünya'ya tanıtma açısından diyorum yoksa bize ne tipinden falan. Ama 8 kere Olympia Coleman değil de Gunter gibi biri olsa bu spor çok daha geniş kitlelere yayılırdı diye düşünyorum.

Back
Yukarı