Jay Cutler jhonnıe jackson ve Dexter Jackson komik antrenman videosu

ErtugrulPumP

Yeni Üye
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=JVLWjFW5cjk[/YOUTUBE]

videonun çok eski oldugunu tahmin ediyorum çünki jay cutlerin saçı 5 yıldır öyle değil.

Kızların Biscolata Reklamı Olurda Biz Body cilerin Olmaz mı ? Yaptık Oldu... Baş Rollerde Jay Cutler -Dexter jackson - Johhny Jackson... Muscle Tech Gururla Sunar :D Tonlarca Ağırlık. Barbell Curller Squatlar ve daha fazlası. Durma Sende 1 Muscle Tech Kap ve Bize katıl :D Video da Tam 1 Biscolata Reklamı Kokusu Var :D

calistiklari agirliklar cok komik herhalde butun cekimi bir gunde bitirmek icin oyle ufak agirliklarla calismislar

ıyı guzelde neresı komık ben onu anlamadım

squad da 100kg z bar curlde 50 kg barlarla beraber bu agirliklar bizim calistigimiz agirliklar ondan bana komik geldi onlar icin citir kilolar soyle adam gibi kilolarla calisilan bir reklam olsa biraz daha gaza getirebilirdi bizi tabi benim gorusum katilmayabilirsiniz

şunu anla onlar vücut geliştirici strong man vs egosuna yenik düşmüş insanlar değil.
amaç vücutgeliştirmek se kilo önemli değildir
sen istersen 150 kg bench yap hissetmezsen anca kendini sakatlar durursun.
önemli olan onu 45 kg ile yapıp hissetmek.
iyi beslenmek egona yanik düşmemek.
ronney rockel (mro. 6. sı ) 100 lbs 45 kilo bench press yapan bi adam. ve gururla söylüyor ben hayatımda hiç sakatlanmadım nokta. ben vücutgeliştiriciyim strongman veya halterci değil.

anla dedigin seyin burada bahsettigimiz seyle bir alakasi olmadiginin farkindamisin sanki burada gercek antremanlarini cikartiyorlarmisda ben aa ne kadar az kilolarla calisiyorlar boyle sey olurmu demisim gibi yorum yapmissin

bu videodaki sporculari yakindan takip eden antreman videolarini zevkle izleyen birisi olarak bu reklam cekiminin hic hosuma gitmedigini beni tatmin etmedigini belirttim ders vermeye kalkmanin geregi yoktu cunku olayin gercekle alakasi yok tamamen sov

neyse uzatmiyacagim zaten neden basliga yorum yazdiysam duh boyle basit konulara yorum yazip millete laf anlatmaktan nefret ederim

Back
Yukarı