Jay Cutler Vs Phil Heat

2011 Mr Olympia için Jay Cutler mi Phil Heat mı ?

• Total voters
    47
Bütün olay Jay'in göğüslerinde bitiyo gibi bencede.. Şekil olarak köşeli ve muazzam düz bi yapıya sahip. Yoksa Phil'in sırtı ve kolları tartışmasız daha iyi

benim merak ettiğim bir şey var.. Şimdi aynı ölçülere sahip iki profesyonel düşünün birisi daha önceden çeşitli yarışmalarda derece yapmış yerine göre düşüşler yaşamış birisi.. Diğeriyse yine ölçüleri ve estetiği çok iyi fakat tabiri caizse toy daha ilk yarışması fln... Juri üyeleri hangisine daha sıcak bakar?

Ben m&f nin bir sayısında bi karikatür okumuştum dexter coleman jay vs tartışıyordu ayrıntılı hatırlamıyorum ama bu yazıya göre yeni olan daha avantajlı oluyordu.. Sizin fikriniz nedir????

yeni olan daha avantajlı duruyor çünkü fiziği daha iyi, ancak aynı örnek 1974 olympia'da gerçekleşmişti yanlış hatırlamıyorsam, çok iri, çok sıkı fizikli, hatta arnold'un bile kendisinden o dönem için daha iyi olduğu olduğunu kabul ettiği lou ferrigno, daha tecrübeli olan arnold'a kaybetmişti. bu bakıma tecrübenin daha büyük bir avantaj olduğunu görüyoruz

Phil diyen 5 kişiden biriyim. :)

Muscletech in direk tweet inden alıntı yapıyorum:

"We love Jay, but Phil is looking RIDICULOUS!!!"

phıl yarısmayı kazandı 2011 mr.olimpia phil heat oldu :)

bence bu baslık artık guncellıgınıde yıtırdı sonucun acıklanmasıyla :)

anketi bir şekilde kapatalım ama. konu güncelliğini yitirdi çünkü.

Sonuçlanmış bir müsabakanın anketine hala oy veren arkadaşları tebrik ediyorum. Anketi kapattım.

Back
Yukarı