Jay Cutler

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
24.jpg

22.jpg

BFTO%202004a.jpg

Burada kollara Dikkat!! :evil:
BFTO%202004c.jpg

BFTO%202004b.jpg

4.resim de bi gariplik var sanki montaj olabilir mi ? ama diilse artık yapsınlar bu adamı birinci :)

Resmin yukarıdan aşağı doğru boyutu kısa olduğundan bize öyle geliyor,
Aynı resmi colemanda çeksek daha iri çıkar bence...

bu adama ne olmuş yaa böle cok iyi olmuş harbiden süper ben cok begendim :D hele o triceps Bozundan değşet

Köpeği ile oynarken :

87311jc1.jpg

jay biceps

edit : resimler bozulduğu için silinmiştir..

Son düzenleyen: Moderatör:
jay cutler e bakıldığında birinci olabilir diyo insan ama colemanla yan yana durduklarında imkansız gibi gözüküyo.

edit : resimler bozulduğu için silinmiştir..

edit :resimler bozulduğu için silinmiştir..

2003 olympiadan sonra " gelecek seneden itibaren, Ronnie'nin klasmaninda yarısacam" dedi , ve hacim arttırmaya basladı, ama o mukemmel simetrisini cok bozdu... Midesi ve beli cok KALIN.. TAbi bir de, Ronnie'nin hic durmadan ilerleme kaydettiginide hesaba katalım...

Size bir kehanette bulunacam...
gelecek senede Ronnie ye verip, onu en büyük efsane yapacaklar... ondan sonra zenciye wereceklerini sanmiyorum.. yeni sampiyon adayı Gunter olacak... en guzel yüz onda... endam onda.. en büyük o, en agir o... sadece en define o olamiyordu.. ancak ne kulllanmaya basladyısa, ( gorwth hormoneun hangi versiyonunu desek daha ii olur) 2005'te inanılmaz bi yol katetti.. 2007 de Cutler'i mutlaka gecer..
Cutler'in genetik yapısı sınırda bence .. artık daha fazla büyümemeli.. gittikce cirkinlesiyor.. Eger puan ona verislseydi, Markus sampiyonlugu hic bırakmazdı...

saygılar

Günther'in beli sorunlu ve bu genetik, adamin kici genis, oysa Jay Cutler'in omuzlari muazzam genis beli ise yapisal olarak ince, kalcasi dar.
Bence Olympia Ronnie'den sonra eğer bu form grafigini korursa kesinlikle Jay Cutler'in hakki, adamın yapısı cok ama cok iyi.
Tek kabahati boyunun uzun olmamasi, boyu 1.75 :(
Onun disinda bacaklari, midesi, omuzlari mukemmel.
Sirtini cok gelistirdi, kollarida cok iyi oldu.

Günther sempatik adam, endamli, uzun boylu, sporu temsil etmek acisindan iyi bir elci olabilir ama bence Jay'in yanina bile yaklasamaz, fizik yapisi nedeniyle, ilaclar kicini daraltamaz, kalflarini yoktan var edemez.
ama Ronnie'yi yenebilmesi, onu buyuk vucutcu yapar, o konuda bir sey demiyorum bakın.

bi yazısında, ufak yaşta abisinin betonla ilgili şirketinde çalıştığını söylemişti. bu çalışma ona body için bir altyapı oluşturmuş.

hardtraining dedi:

Allaaaaaah, ne genetik ama, su omuz baslarina bakin!
Yalniz ben eminim, bu 18 yasindaki hali!
Ki bu dergiden scan edilmis bir resim bariz, ama bu 18 yasindaki hali, 15 yasinda boyle degildi, bende de vardi bu dergi.
18 yasinda 1.75'e 80 kilo arkadas, ve 80 kiloda nasil define oldugunu görüyorsunuz.
Adam genetik harikasi...
Ah, boyu on santim uzun olacakti, hatta 5 cm.
10 kere olurdu olympia.

Back
Yukarı