yeni şampiyonumuz...
eeeeee arkadaşlar yeni şampiyonumuzun başlıı ikinci sayfada kalmış

jay hakkındaki yorumları tekrar bu başlıkta toplayalım bence..
ben kesinlikle bu sene şampiyonluğu hakettiğini düşünüyorum..
ronnie ve günter hayal kırıklığı yaratsa da diğer rakipleri gerçekten çok yol katetmiş...
yarışma gerçekten çekişmeli geçmiş..
ben jay ve yaşamı hakkında bi kaç yorum yapiim izlediim videolardan..
jay'in eşi geçekten onun herşeyi antremanda yanında.. özellikle yemek konusunda eşini çok taktir ettim doğrusu çünkü adam her saat başı yemek yiyor ve görüntü ne zaman evini gösterse eşi mutfakta yemekle uğraşıyo..
burdan jay'in eşine +rep vermek istiyorum.. her zaman eşinin yanında olduu ve ona destek olduu için..
allah hepimize böyle bir eş nasip etsin

neyse konu dağılmasın..
jay hergün 10-12 öğün yemek yiyor diğer bi başlıkta yazdıım gibi 1000gr karbo 300-400gr protein tüketiyor..
bazen 3 bazen de 4 gün sabah aç karınına cardio yapıyor.
sabahları 12yumurta beyazı 2 sarısı sütlü ballı yulaf bir muz 4 pirinç keki bir fincan kahve..ilk öğün 200gr karbonhidrat..
idmandan sonra 60 grlık protein tozu alıyor..2 paket yulaf ve iki yemek kaşığı ballı götürüyo yanında yine 5 tane pirinç keki.. bu öğünde 200gr karbo almaya özen gösteriyor.
günün ikinci idmanından önce 6 onzluk bir kırmızı et tüketiyor... bundan bir saat sonra da 5 onzluk tavuk göğsü götürüyo..yanında iki tabak pirinç ve sebze..ve tekrar salona gidiyor.. salondan gelince tekrar ikinci öğünün aynısını tüketiyor..1 saat sonra da 5 onzluk kırmızı et yiyor(kırmızı et tüketimini yarışmalardan önce yapmıyor off-seasonlarında kırmızı et yiyor)
bu öğünden sonra da eşiyle birlikte dışarıda yeme yiyorlar bu da tahminen suşi oluyor
eve geldiklerinde tekrar tavuk göğsü ve yulaf tüketiyor yatmadan önce de mutlaka yumurta beyazı tüketiyor..ve son olarak da protein tozu alarak yatıyor..
kalori hesabı yapmıyor..ama günlük kalori ihtiyacının %20sini yağlardan karşılıyor..ve bu yağlar da kırmızı etten ve yumurta sarısından gelen yağlar..kızartma ve fast-food gibi alışkanlıkarı yok..
yarışma öncesi tavuk göğsü ve kırmızı et yerine balık yumurta ve protein tozları alıyor..
ilginç bir şey daha var forumda konusu olmuştu gece kalkıp gainer içmekle ilgili..jay sabaha karşı 2de ya da 4te kalkıp 40gr protein 60 gr karbo ve 6gr yağ içeren bir gainer karışımı alıyor..bunun dışında b vitamini c vitamini sarmısak ve benim de çevirisini yaptıım enzimler kullanıyor kırmızı eti sindirmek için..efedrin ve kafein alıyor fakat yarışmalardan önce kesiyor..
ve bundan sonra da kullandığı supplementları sıralıyor..
arkadaşlar izlediim vidyodan duyduklarımı çevirmeye çalıştım ama anladım ki en güzeli bu vidyoya alt yazı eklemek

alt yazı yazma programım olsa süper olur.. durun bakalım ben biraz araştıriim şu alt yazı olayını eğer yapabilirsem altyazı halinde yaparım..
bu arada bu videolar jay cutler, new,improved and beyond vidyoları belki bazılarınızda vardır.olmayanlarda limewire dan indirebilir ben de alt yazı olayını halledersem süper bi arşiv olur sizin için