Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bir şey demiyorum
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/17-ya-4-ayl-k-t54431.html şu onudaki 4 aylk vucutla kendinizi bir karşı9laştırın isterseniz
ve hatalarınızın neler oldugunu düşünmeye baişlay-
pauahah gülecegim yoktu 1.sana soracak degilim ne yapıpı napmayacgımıÖnce imla kurallarına dikkat et.İkincisi herhalde herkesin konusuna girip arkadaşının reklamını yapıyorsun.Diğer bi konu ise önce sen bir salona başla sonra bu spor ile ilgili Hata kelimesini kullan.
Saçmaladğının farkındasındır umarım arkadaşın ilk resmiyle şimdiki resmindeki dağlar kadar farkı görmüyorsan afedersin ama ya körsün yada kıskanç birisin arkadaşım...
pauahah gülecegim yoktu 1.sana soracak degilim ne yapıpı napmayacgımı
2. buraya fotonu koyduysan eleşiriyede açık olmalısın ne bu şiddet
3. benim arkadaşım felan degil daha rast geldi 2 nizin konusu ordan örneklendireyim dedim
4. imkanlarım olsa fotomu koyardım
ve evde 5 6 ayda senin salonda 20 ayda yaptıgının aynısını hatta daha iyisini göstermek isterdim ama yok işte
sende biraz algılama sorunu var nerdeyse 2 yıl diyoruz 2 yıl boru mu bu allhım ya 2 yılda neler yapan var
+ kıskanç derken ne alaka ya eleştirmek en zaman kıskançlık olmuş buraya birşey kokuyorsanız herşeye açık olmalısınız abi özürlümüsünüz nesiniz ya neyse ya size laf anlatan da zarar
Son fotoğrafları güncellemedim bunlarda 3 hafta öncesine ait fotoğraflar. Yeni fotoğrafları yakında cekicem.
Şimdi bugün soğuk cektiğim fotoğraflarımı paylasmak istedim çünkü paylastığım fotoğraflar hep en az 3 haftalık 2 aylık falandı. Fotoğrafta ışıgı hiç kullanamadım yani ışık önden vurduğu icin hatlarım pek belli olmuyor kusura bakmayın telefonum zaten eski model pek net fotoğraflar cekemiyorum.
@Vücutcuu
Göğüs programlarımı bi süre ayrı yaptım.
Üst göğüs : İncline Bench press
İncline Dumbell press
İncline Dumbell Fly
Cable Crossover
Göğüs : Bench press
Dumbell Press
Dumbell fly
Dips
Kol egzersizlerimi soruyorsan sürekli değiştiriyorum.Kolumda son 3 hafta güzel ölçü aldım mutluyum o yüzden.