ATICI
Üye
Tekrardan merhaba. Hayır ilk koyduğum fotoğraf 2. yılıma ait o göbekli resmim 86 kg yim. Sürecim şöyle oldu 7 8 ayda 80 kg ye ulastığımda göbek oluşmadı ama bi sulu görüntü vardı tabi iriydim fotoğrafta gördügün gibi göbeğim vardı ama dikkat cekecek kadar yoktu yani düzdü diyebilirim. 2 yıl boyunca bulk gittim sadece yazın biraz diet yaptım ama fazla değil. Dieti ilk defa bu yıl yaptım tam anlamıyla. Bulk dönemim şöyle geçti ben çok kalori sayımına girmedim işin aslı sadece yediklerim gün sonunda beni tatmin ettiyse o günü güzel geçirmişim demektir. Her 3 saate bir karbonhidratlı besinler tükettim özellikle aksam vakitleri 2.5 saate indirdigim oldu öğün aralarını. Yeri geldi 5 öğün yeri geldi 8 öğün yedim.Ama aşırı yağlanmamamı , bulk döneminde hiç tuz ve şeker kullanmayışıma borçluyum. Protein olarakda her zaman en dikkat ettigim öğünlerim sabah uyanınca antreman sonrası ve yatmadan önce. Umarım yardımcı olmuşumdur.
Anladığım kadarıyla biraz daha yağlanıp o kötü görüntüyle uzun süre idare edeceğiz. Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Şayet mümkünse spora başladığında ilk 12 aylarında ki fotoğraflarını da görebilir miyiz? Eminim diğer arkadaşlar da merak ediyordur tabi mümkünse(Karizma çizilir diye dert etmeyin şu forumda biz bizeyiz)