Jenna Renee

Yaş 24 Boy 1.65 Kilo 50
4ed45b1f76f75.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:12 ----------

photo_27_large.jpg

photo_2_large.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:17 ----------

photo_2_large.jpg
ö

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:19 ----------

yalnış bölüme açmışım kusura bakmayın dikkatsizlik işte:)
photo_1_large.jpg

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm :

Üye Fotoğrafları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

rockybalboa7 koyduğun resimler gittikçe bb den uzaklaşıyor :D 48-50 kg lik bayanlar koymaya

başladım :) bundan sonrasını düşünemiyorum :D

Edit:bb den uzaklaşıyor demek biraz saçma oldu hacimden diyelim :D

rockybalboa7 koyduğun resimler gittikçe bb den uzaklaşıyor :D 48-50 kg lik bayanlar koymaya

başladım :) bundan sonrasını düşünemiyorum :D

Edit:bb den uzaklaşıyor demek biraz saçma oldu hacimden diyelim :D
sadece vg sporcuları için değilki burası profesyonel fitnessçı bay ve bayanlarında resimleri konulabilir
icon7.gif
bende güzel bulduğum profesyonel fitnessçı hanımların resimlerini ekliyorum işte
tumblr_m0wy5mnQxg1rn0mvdo1_500.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:35 ----------

jenna-renee-bikini-competitor.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:39 ----------

photo_6_large.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:47 ----------

photo_3_large.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:50 ----------

photo_14_large.jpg

Back
Yukarı