Merhaba demir kolumu ölçtüm yarım cm küçülme oldu. 5 Mayıstan sonra 3-4 gün içerisinde sakatlığım geçti tekrar başlayayım derken bir kavgaya karışmak zorunda kaldım. Kavga sırasında sağ baş parmağım ve bileğim ciddi derecede incindi. Bunun üstüne bir de abim ameliyat olunca işyerinde çok fazla kalmak zorunda olduğum için 12 gün daha spora gidemedim. Bu 12 günde sadece 3 gün evde body yaptım.
Sol kolum sağdan 1 cm ince olduğu için ve sağ elim incindiği için fırsat bu fırsat diye bu 3 günde de sol biceps sol triceps sol bilek ve ön kolun arka kısmına çalıştım. Sol kolumdaki iç dirseğin oradaki damar çok daha belirgin şu anda.
Bunun haricinde bu 3 günde de üst mide crunch ve alt mide ayak çekiş çalıştım 3 er set.Arada yatarken de yapıyorum.
2. ve 3. yaptığım antrenmanlarda da sağ kolumda itişte ağrı olmadığı için dumbellla olmayan her hareketi yaptım.
2. ve 3. günde süper set çalıştım.
Şınav + Mekik + Boş Full Squat
Sağ-Sol Testere Dumbell'la + alt karın için ayak çekiş + Fransız Tricepsi
+ sol kol egzersizleri
Sağ kol hiç çalışmadım. Göğüste açış olan dumbell flyes hareketini yapmaya çalıştım fakat parmağım ağrıdığı için yarıda bıraktım.
Bu süreçte beslenme olarak yine aynı şekilde definasyonakine benzer yemek yedim. Sadece akşamları karbonhidrat tüketmiyordum az da olsa tüketmeye başladım. 17 günde 3 gün diyeti bozdum.
Bir keresinde akşam krize girdim dondurma yedim 300gramcık

,
Bir gün pizza ve yağlı kumru yedim üstüne bir de et döner 3 er saat arayla
Bu süreçte 2 tane metro çikolata yedim. Aynı gün de yağlı pirinç pilavını.
Bu süreçte hiç cardio yapmadım 2 gün kız arkadaşımla uzun yürüyüşler yaptık 1.30 saat falan sürdü.
Sonuç:
2 haftadır 77-78 arasında geziyorum. Hiç 79 küsüratını görmedim.AYnı şekilde 76 küsüratını da. Vücudumda kas kaybı vs. olduğunu görmüyorum veya hissetmiyorum.
Sadece uykudan sabahları çok rahat kalkarken uykumu alamaz oldum. Ayrıca gün içerisinde kendimi artık eskisi kadar zinde hissetmiyorum kahveyle ayakta durduğum zamanlar oluyor.
İlk hafta herşey aynı gidiyor fakat ikinci haftadan itibaren hareketsiz bir yaşantının etkileri görülüyor.
Halsizlik, yorgunluk, isteksizlik, sindirim sorunu, gaz, mide doluluğu , tuvalete çıkma sayısında azalma.
Hatta ilginç gelecek cinsel olarak da eskisi kadar istekli değilim.
Pazartesiden itibaren abim tekrar işe dönecek ve ben de cardioya ve diyete başlayacağm.
Hedefim 25 Haziranda 74 kilo olabilmek. Tabii ki define ve mümkün mertebede kaslı olarak.