benim derimin altında kan birikmiş doktor şırıngayla çekiyor o kanı anlamadım birtürlüBende oldum 2. Günüm ağrım var biraz korse takmiyorum sıkı sporcu atletlerinden giyiyorum ve ustune bandajla destek veriyorum pazartesi ilk kontrol daha açıpta bakamadım ama çok fit hissediyorum kendimi o şişlikler bendede var 1 2 haftaya sonuc alacaksn yumruk yediğin zaman bile morariyor bi tarafın bıcak yedin olucak okadar
Benim kanamam dışarı akmış pazartesi pansumana gidicem bakalm ne haldebenim derimin altında kan birikmiş doktor şırıngayla çekiyor o kanı anlamadım birtürlü
Kardesm sonuc hemen vermiyo şuanda ben bile nasl oldugumu bilmiuorum sargı ve korse varSonuclari biz de ogrenebilir miyiz? Bir de foto atma sansiniz var mi ?
Ben lipo olmadm meme dokusuymus ve şuan çok terliyorumÖdemin geçmesi tam sonucu görmen 1,5-2 ayı bulur yaklaşık. Nerede oldun ameliyatı? Liposuction yaptı mı sadece meme dokusu mu oldu? Korseyi kesinlikle tak ihmal etme sakın, ben neredeyse 2-3 hafta boyunca sadece yatarken çıkarıyordum. İyi sonuç için onu takman şart doktorun sana söylemiş olması lazım.
Ben lipo olmadm meme dokusuymus ve şuan çok terliyorum![]()
Sargilar duruyo çikartmadm atarm 2 3 haftayaKoy bi resim bakalım ben fikir veririm sana.