Jinekomasti nolvadex tedavisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan perlo31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle Merhaba
Arkadaşlar benim göğsümde azda olsa kitle azda olsa yağ var.İkisi olunca biraz kötü duruyor 3 aydır body yapıyorum azda olsa orda azalma var daha iyi duruyor.Ama gene biraz yağlı hocamla bugün konuşurken nolvadex al sürekli kullan dedi.3 5 aya bişey kalmaz orda kup kuru olur dedi.Bende bi danışıp öyle kullanıyım dedim.Sizce bir yan etkisi olurmu veya orda bir düzelme olurmu kururmu orası acaba.:confused:

Bildiğim kadarıyla jineko oluştuktan sonra ilaçlarla düzelmitoyr nolvadex gibi ilaçlar jinekoyu önleme yada jineko başlangıcında alınıyor.

Benim bildiğim kadarıyla nolvadex steroid kullanımı sonucu oluşkan jinekomastiyi düzeltiyor normal gyno düzeltme özelliği yok diye biliyorum.

Benim bildiğim kadarıyla nolvadex steroid kullanımı sonucu oluşkan jinekomastiyi düzeltiyor normal gyno düzeltme özelliği yok diye biliyorum.

Yanlış biliyorsun malesef. Jino birkere oluştuktan sonra ilaçla aslageçmez. Neyle oluştuğu da fark etmez. Zaten oluşma sebei de aynıdır ; bazılarında doğal olarak östrojen-prolaktin -testo dengesi bozuktur şu veya bu sebeple ve jino oluşmuştur, ya da adam yanlış kür yaparak doğal dengeyi kendi bozmuştur. Ama sonuçta jino jinodur.

Yanlış biliyorsun malesef. Jino birkere oluştuktan sonra ilaçla aslageçmez. Neyle oluştuğu da fark etmez. Zaten oluşma sebei de aynıdır ; bazılarında doğal olarak östrojen-prolaktin -testo dengesi bozuktur şu veya bu sebeple ve jino oluşmuştur, ya da adam yanlış kür yaparak doğal dengeyi kendi bozmuştur. Ama sonuçta jino jinodur.

Forumumuzda gogusunde kur esnadinda findik kadar gyno olusup nolva ile geciren vardi soyleyen insanda bos biri degil pc gecince link atarim.

Back
Yukarı