Jinekomasti sonrası ÇÖKÜNTÜ

Ben üniversite hastanesinde hiç sıra beklemeden oldum galiba baştan savma yaptılar gibi geliyor bana.Bende jinekomasti ameliyatlarını izledim oncesi,sonrası olarak bir sorun var ortada baska doktora daha gitcem ama.

• Like
Reactions: Azi
merhaba,

Geçmiş olsun. Bunu diğer forumda çok yazdık, konuşuldu. Ameliyatın birşeye yaramadığını.
Jinekomasti ameliyatı böyle oluyor işte.
Liposakşın ayrı birşey.
Hiçbir sporla düzelmez, orijinalliği gitmiş.
Oraya belki protez gibi birşey takarlar.

tekrar geçmiş olsun, ameliyat olmayın arkadaşlar.

• Like
arkadaşım senin kilon çok fazla o bölgende aşırı miktar deri var o deriler fazla geldiğinden içe katlanmış ve memenin mor kısmı gözükmüyor anatomik olarak mor kısmın altında sadece kas ve yağ var senin yağlarını alınca kas miktarın çok az olduğu içinde içe göçmüş sanırım meme dokusunun ve kasın hepsini aldırmışsın eğer görüntünün değişmesini istiyorsan çok fazla kilo verip o derinin toplamasını beklemen gerekiyor ve altını kasla doldurup göçüklüğü kasla doldurman gerekiyor aynı şekilde bende aynı ameliyatı oldum 2 kere 2. sinde orada hiç yağ ve meme dokusu bıraktırmadım tam istediğim gibi şuanda her şeyim yukarıda yazdıklarımı düşünürsen şekil bozukluğunun nedenini sende kestirebilirsin

arkadaşım senin kilon çok fazla o bölgende aşırı miktar deri var o deriler fazla geldiğinden içe katlanmış ve memenin mor kısmı gözükmüyor anatomik olarak mor kısmın altında sadece kas ve yağ var senin yağlarını alınca kas miktarın çok az olduğu içinde içe göçmüş sanırım meme dokusunun ve kasın hepsini aldırmışsın eğer görüntünün değişmesini istiyorsan çok fazla kilo verip o derinin toplamasını beklemen gerekiyor ve altını kasla doldurup göçüklüğü kasla doldurman gerekiyor aynı şekilde bende aynı ameliyatı oldum 2 kere 2. sinde orada hiç yağ ve meme dokusu bıraktırmadım tam istediğim gibi şuanda her şeyim yukarıda yazdıklarımı düşünürsen şekil bozukluğunun nedenini sende kestirebilirsin

Evet mntıklı geldi kardeşim doğru söylüyorsun.Dediklerini yapıp beklemek gerekecek inş 1-2 seneye düzeltirim.weightlifter

• Like
hiç aklınıza hesap sormak, hakkınızı aramak gelmiyor mu?
size et parçasıymış gibi davranmalarına, rastgele kesiyorlar, biçiyorlar umrunuzda değil...
bu kafayla daha 2, 3 ameliyat olursunuz. Michael Jackson musunuz be mübarek?
bari ameliyatı olurken fiyatı 2 'le çarpın. Birinci denemede olmuyor anlaşılan.
Yok böyle bir kadercilik. bahtına ne çıkarsa...şansa bırakılır mı sağlık...
Bulsanıza o ameliyatı yapan kasabı. Verin mahkemeye.
ananız babanız yok mu? ilgilenmiyorlar mı?

size et parçasıymış gibi davranmalarına, rastgele kesiyorlar, biçiyorlar umrunuzda değil...

Bence de ya. Doktor aceleyemi getirmiş ne?

Bu ancak silikonla düzelir gibi. :D

AZİL_ZİNDE yorum yaparken biraz daha dikkat et ya yorum yapmayı bilmiyorsun ya da aklına geleni yazıyorsun doktormusun sen kardeşim millete ameliyat olmayın diyorsun bence olsunlar sen o pisikolojiyi yaşamamış biri olarak ne demek olduğunu bilmezsin.Her jinekomastiye lipo uygulanmaz daha bunun ayrımını yapamıyorsun. Yok doktordan daha iyi bildiğini inanıyorsan git o işi yap ama yorum yaparken karşındakini saf durumuna koyarak yargılama.Ne biliyorsun sorup etmediğimi.

şu anki psikolojik durumun nedir?
daha mı iyi?
hem paranı almış, rastgele neşter vurmuş...sağlığınla oynamış...
insan isyan etmez mi..?
hiç konuyla ilgili, bilgili olmadığımı düşünelim..
fotoğraftan anlaşılıyor? doktor olmaya mı gerek var?...arkadaşta yazmış "2. oldum sende ol" diye...
valla pes...ne haliniz varsa görün...

şu anki psikolojik durumun nedir?
daha mı iyi?
hem paranı almış, rastgele neşter vurmuş...sağlığınla oynamış...
insan isyan etmez mi..?
hiç konuyla ilgili, bilgili olmadığımı düşünelim..
fotoğraftan anlaşılıyor? doktor olmaya mı gerek var?...arkadaşta yazmış "2. oldum sende ol" diye...
valla pes...ne haliniz varsa görün...

TAMAM bu senin düşüncen ben 5 kuruş para vermedim bu demek değildir ki para vermedim böyle oldu benim vücudumda böyle bir sempton meydana geldi.Her ameliyat olanın böyle olcak diye birşey yok yani siz bunu anlatmak istiyorum.Olayı genellemeyelim

nasıl genellemeyelim, bir üsteki vatandaş 2. ye oldum demiyor mu?
diğer başlıktada hep ameliyat olanlar şiş inmedi, çöktü, kızarıklar geçmedi...
ne yapiğim, çaresizlik içinde serzenişte...hep mi tesadüf, nasıl genellenmez...
eee ucuz etin yaynisi yavan olur

nasıl genellemeyelim, bir üsteki vatandaş 2. ye oldum demiyor mu?
diğer başlıktada hep ameliyat olanlar şiş inmedi, çöktü, kızarıklar geçmedi...
ne yapiğim, çaresizlik içinde serzenişte...hep mi tesadüf, nasıl genellenmez...
eee ucuz etin yaynisi yavan olur

Ben de ameliyat oldum. Para ödemedim. Gayet de muhteşem oldu thums:
Herkese tavsiye ederim kesinlikle olsunlar.

Bilmediğin konularda saçma sapan yorum yapmayı kesin artıkkafa_

Ben de ameliyat oldum. Para ödemedim. Gayet de muhteşem oldu thums:
Herkese tavsiye ederim kesinlikle olsunlar.

Bilmediğin konularda saçma sapan yorum yapmayı kesin artıkkafa_

Peder plastik cerrah galiba...
yada adam hobbi olarak ameliyat yapıyor olmalı.
vallahi muhteşemsin:D herkes muzdarip, binlerce para bayılıyor bu iş için..
bir tek sana piyango vuruyor...vay anasına sayın seyirciler.hyper_

Peder plastik cerrah galiba...
yada adam hobbi olarak ameliyat yapıyor olmalı.
vallahi muhteşemsin:D herkes muzdarip, binlerce para bayılıyor bu iş için..
bir tek sana piyango vuruyor...vay anasına sayın seyirciler.hyper_

Bu konu hakkında hiç bir şey bilmediğini o kadar iyi belli ediyorsun ki gereksiz yere mesaj yazıyorsun.

Devlet hastanelerinin çoğu bu ameliyatı ücretsiz yapıyor!

Dediğim gibi bilip bilmediğin şeyler hakkında konuşma! İnsanları gereksiz yere yanlış yönlendirme a32

devlet hastanesinde doktor bulamazsın...millet yığılır...
senin gönlüm hoş olsun diye devlet estetik ameliyat yapmaz...
haaa devletin olanaklarını kullanıp işin düzenbazlığını bulmuşsa adamın...o ayrı...
istersen palavra atmayı bırakta, o zaman ifşa et hangi hastane hangi cerrahmış bu...

devlet hastanesinde doktor bulamazsın...millet yığılır...
senin gönlüm hoş olsun diye devlet estetik ameliyat yapmaz...
haaa devletin olanaklarını kullanıp işin düzenbazlığını bulmuşsa adamın...o ayrı...
istersen palavra atmayı bırakta, o zaman ifşa et hangi hastane hangi cerrahmış bu...
Gazi hastanesinde oldum. Açıp jinekomasti başlığını okursan orada kaç kişinin devlet hastesinde olduğunu görürsün.

Bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun duh

Allah akıl fikir versin thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:49 ----------

Araştırma yapmayı sevmediğin için sana bir iki kişinin yazısını alıntı yapıyorum:

Arkadaşlar ben dün ameliyatımı oldum istanbulda Kartal Devlet hastanesindeki yogunluk ve film çekilmesiiçin bile 4 ay sonraya gün vermelerinden dolayı Bilecik devlet hastanesi plastik cerrahi bölümünde Op. Dr. Leyla Arvas tarafından salı günü muayene oldum ve aynı hafta cuma günü yani dün ameliyat oldum hiç bir ücret istenmedi ve devlet karşıladıgı söyledi tabıkı bu kontrollerden sonradurumuna gore degerlendırılıyor. bende gögüslerimden parca ve yaglar alındı ameliyata saat 9:55de girdim ve 12:30 da çıktım akşamı saat 16:30 gibi serumum bitti ve doktorum istersem çıkış yapabilecegimi ama cumartesiye kadar kalırsam sabah kontrol için gelecegini ondan sonra çıkabilecegimi söyledi ki öylede oldu. ameliyattan sonra ayıldıgımda kusma oldu çok az herkeste farklı olabılıyormus, dren takılmamıstı gerek gormemıs agrım yok denecek kadar az iki gundur korse takılmıstı uyandıgımda gogsumu sıkıyordu bır sure sonra alısıyorsunuz doktorumun dedıgı bır ay boyunca takmam gerektıgı ve uyurken sırt ustu uyumam gerektıgı o bıraz zorluyor sıcaklar cok etkılemedı ama 1 hafta sonra ne olacak gorecegım carsamba gunu tekrardan kontrole gıdecegım 1 hafta sonunda banyo yapabılecegımısoyledı baskabır sey hatırlamıyorum hatırlarsam buraya yazarım ve kontrolden sonrakı olaylarıda yazarım fotolarıda doktorumdan aldıktan sonra yollıyacagım bu arada dusunenvarsaıstanbula yakın bır yer bılecık doktorumu tavsıye ederım herkeze gecmıs olsunsımdıden

doğrı söyliyosun hamzakaya kardeşim bende ilk formu okuduğumda paralı olduğunu biliyodum. pramıda cebime atıp gittim hatta hastaneye nolur ne olmaz diye. ama sağolsun gazi üniversitesindeki doktorlar 5 kuruş para almadılar. ama hangi doktora sorsanız plastik cerraha ( para göz olanlar ) ameliyatın ücertli olduğunu söylüyo ama alakası yok.

westcolst eğitim araştırma hastanesi devlet hastanesiyle üniversite hastaesinin arası bişey oluyo kardeşim. eğitim ve araştıma hastanesindede olabilirsin bu ameliyatı tabiki ama ücretlimi onu bilmiyorum.

fanfan kardeşim senin durumunla ilgili geçmiş sayfalarda yorumlar yapılmış. ama gözden kaçırdın heralde. seninkisi ergenlikten kalan doku muhtemelen. bazılarında büyüklük. bazılarında meme ucundaki kahverengi bölümün şekil bozukluğu kimisindede hiç bir şey belli olmaya biliyo. doktora danış. sana yol gösterecektir. oda jinekomastinin bi cinsi ama önemsiz olandan olabilir. muayene ücretli değil devlet hastanelerinde üniversite hastanelernide muayene olabilirsiniz. eczaneden ilaç alırken 3-5 tl bi muayene masrafı çıkarıyola okadar

ücretsiz ameliyat oldum diyen arkadaşlar sigortamı karşılıyor ? ssk yada bağkur filan mı yoksa elini kolunu sallaya sallaya gidiyosun ameliyata girip 1 kuruş ödemeden çıkıyomusunuz ? :)

Neyse arkadaşlar daha fazla tartışmayalım.Ben 1 kuruş vermeden universite hastanesinde oldum.Zaten öğrenci olduğumdan babamın bağkurundan faydalandım sargı bezine korseye bile para vermedim ya da istemeyi unuttular:DD ama şuda var babam emekli olduğundan maasta kesinti oluyor.Çöküntüye gelince ameliyat olduktan dikiş kontrolü için gittiğimde ilk gördüğümde resmen 1 cm göğüs içerdeydi hoca 6 ile 1 yıl arası oranın yağ ile kasla dolcağını söyledi.

ücretsiz ameliyat oldum diyen arkadaşlar sigortamı karşılıyor ? ssk yada bağkur filan mı yoksa elini kolunu sallaya sallaya gidiyosun ameliyata girip 1 kuruş ödemeden çıkıyomusunuz ? :)

SSK bağkur karşılıyor tabiki

1. Plastik cerrahi müdahalesinden sonra ne kadar süre geçti ?
2. Spor göğüs kaslarının toparlanmasına her zaman yardımcı olur.
3. Bu tür cerrahi müdahaleler sonrası her 10 hastadan 4 ünde daha sonra bir rötüş yada revizyon söz konusu olabilir.
4. Çökme yada şekil alma bozukluğu korse takma süresine uyulmamasından kaynaklabileceği gibi vücudun kendine has bir tepkimeside olabilir.
5. Göğüslerin tam şeklini alması hiç bir şey yapmadan spor da dahil 6 ay ile 1 yıl arasında değişen bir sürede olabiliyormuş.
6. Kimse bu devirde bu konuyu araştırmadan cerrahi müdahale yaptırmaz gereksiz ve boş konuşan arkadaşlara konu hakkında bilgileri olmadan konuşmamalarını tavsiye ederim.
7. 9 ayrı profesörle bu konuyu yüz yüze görüşüp yaşadığım yere en yakın olan yerde özel hastanede bu işi yaptırdım ve gerekli olduğuna inanıyordum şu an içinde çok mutluyum.
8. Hiç bir sosyal güvenlik kuruluşu bu dünyada böyle ayrıca belirteyim bir iş kazası yada yaşamı sürdürmek için yapılması zorunlu haller dışında bu tür ameliyatların bedelini ödemez türkiyede de ödenmiyor.
9. Son olarak şunu belirteyim; Eğer arkadaşın bahsettiği çökmeler yazdığım sürelerin sonunda hala geçmemiş ve görüntü bozukluğu sizi rahatsız eder durumda olursa vücudun başka bir bölgesinde bulunan fazla yağlar alınıp söz konusu çökme olan yerlere enjekte edilebiliyor. Eğer bu size doktorunuz tarafından söylenmedi ise bu konuda bir eksiklik var.
10. Her işi ehli yapacak arkadaşlar. Bu konu görüntüyle alakalı sağlığı etkileyen bir konu değil.
11. Onuncu maddede yazdığım görüşüm nedeniyle diyorumki bu işi ancak ve ancak plastik cerrahlar yapabilir ve yapmalıdır.
12. Arkadaş sana geçmiş olsun çok konforlu bir ameliyat geçirmiş olman dileği ile şunu söylüyorum. Spor her zaman insan vücudu için faydalıdır. Ama önce kilo vermen lazım. 111 kilo idim spor ve diyetle bunu 89 kiloya indirdim ve hala devam ediyorum hedefim 75 kğ. olmak.
13. O bölge için özel jel kremler kullanmanı ayrıca tavsiye ederim.
14. Kan dolaşımını hızlandıracak bitkisel karışımları mutlaka kullan.
15. Bol su tüketmelisin vücut narkoz ve ödemi bir yıla varan bir sürede vücuttan atıyor.
16. Vücut geliştirmeyi sunni yollardan sakın sakın yapma yani kas oluşumu için suplementler kullanma bunu kullanan ve şu anda sorunsuz olan arkadaşların hepsi bir gün bu ameliyatı olacaklar duyurulur.
17. Eğer illaki hacim istiyorsan ve ilave takviye almak istiyorsan markalı adı sanı belli peynir yiyeceksin arkadaşım kaşar, taze farketmez bolca yani.

TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN KAPORTA DÜZELMİŞ ŞEKİL ŞEMAL YERİNDE ALLAH NE EKSİK ETSİN HASTANELERİ NEDE MUHTAÇ SABIR VE ÇALIŞMA KARDEŞİM İYİ OLACAK EMİN OL.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 07:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 07:45 ----------

Tekrar belirtiyorum. Iyice araştirdim. Ben mesleğim gereği bunu yerine kadar sorma olanağina sahibim. Kesinlikle ve kesinlikle sgk bu olayi karşilamiyor. Sadece hayati tehlike içeren plastik cerrahi müdahalelerini karşiliyor. Tabi olayin üç kağit boyutuna kaçilir ve başka bir müdahale gibi gösterilir ise ona birşey diyemem ve ben o şekilde olan bir olaydan hayir geleceğinede inanmiyorum. Herkese sağlikli bir hayat dilerim.

Back
Yukarı