jinekomastimi var bende arkadaşlar

Yok olmuş olsa bile senin yaşındaki herkeste oluyo sonradan düzelme ihtimali çok yüksek düzelmese bile kötü değil body yaparsan 4 5 ayda çokta iyi şekle sokabilirsin boşuna düşünme sende yok bişe

bu arada survivor daki anıl ın vucuduna benzettim :D

Ne çok jinekomasti konusu var bizim neslimizde hep fast food ve sağlıksız beslenme yüzünden dikkat edin biraz

Yok bir sey, gelisme caginin verdigi skinti ostrojen ve testo sendeki yerini belirlemeye calisiyor ses kalinlasmasi ve sakal cikmaya baslamasiyla her sey yerli yerine oturacaktir.

@nacho eskiden çok fast food ve aburcubur tüketirdim doğru günde 1 litre kola içtiğimi hatırlarım. ama bıraktım hamburgermiş kolaymış.

@hasan sakallarım yarım yamalak çıktı şu faul altları ve çeneye kadar var üst kısımlar çıkmadı sesim zaten kalınlaştı

bendede aynı proplem wardı vg ye baslamadan önce simdi 8. ayımdayım ğöğüs ucları dahada belirginleşti malesef çok olmasada biraz yağlıyım bilmiyorum napacğız ben yağdan kaynaklandığını düşünüyorum doktora gitmiştim doktor baktı body yap dedi bana geçer dedi hormonlara baktırdım hormonlar normal
kol:37
bel:84
göğüs:107
kilo:70

Son düzenleme:
Back
Yukarı